Ηράκλειο: Συμπλοκή αντιεξουσιαστών και χρυσαυγιτών

Πορεία αντιεξουσιαστών διαλύθηκε από τζιπ που επιχείρησε να περάσει με ταχύτητα μέσα από τους διαδηλωτές στο κέντρο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το μεσημέρι, ήταν σε εξέλιξη στη Λ.Δικαιοσύνης πορεία περίπου 100 ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Τότε πλησίασε πολυτελές τζιπ που προφανώς δεν ήθελε να περιμένει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο οδηγός πάτησε το γκάζι κι ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα  μέσα στον κόσμο, για να περάσει, με αποτέλεσμα από θαύμα να μη χτυπήσει κάποιον! Οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες στο όχημα διαμαρτυρόμενοι, ενώ και πολίτες που δε συμμετείχαν στην πορεία αποδοκίμαζαν τον οδηγό για την πράξη του, καταγράφοντας και τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάρτυρες του πρωτοφανούς αυτού περιστατικού έγιναν και αστυνομικοί.

Το περιστατικό αυτό ακολούθησε δεύτερο, με συμπλοκή που σημειώθηκε στην πλατεία Ελευθερίας μεταξύ ομάδας της Χρυσής Αυγής και των αντιεξουσιαστών, με τον περιφερειακό σύμβουλο με την Ελληνική Αυγή Κρήτης, Γιώργο Σπυρόπουλο να δέχεται χτυπήματα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here