Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη

Κατεπείγουσα συμπληρωματική πραγματογνωμοσύνη για την υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη διέταξε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου.

Αφορμή της εισαγγελικής εντολής αποτέλεσαν τα ευρήματα του πραγματογνώμονα της οικογένειας από το αυτοκίνητο της 44χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή και με εγκαύματα από φωτιά στο αυτοκίνητό της, σε περιοχή κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής, τόνιζε εξ αρχής ότι ο θάνατος της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη οφείλεται σε ανθρωποκτονία. Ο δε τεχνικός σύμβουλος κ. Δέδες, κατά τη χθεσινή του αυτοψία, εντόπισε αυτοσχέδιο φιτίλι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της άτυχης γυναίκας. 

Ο κ. Ταουξής μιλώντας στο Star τόνισε ότι στην χθεσινή αυτοψία συλλέχθηκαν αρκετά στοιχεία που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν και να δώσουν μια νέα κατεύθυνση στις έρευνες. Εκτός από το αυτοσχέδιο φιτίλι βρέθηκε ακόμα ένα ποτήρι από καφέ, κουτάκι αναψυκτικού και κουτί από τσιγάρα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης επεσήμανε παράλληλα ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συγγενείς του θύματος αμφισβητούν και την περιγραφή των γεγονότων από τον ιδιοκτήτη του βενζινάδικου, στο οποίο φέρεται να πήγε η γυναίκα και να πήρε πετρέλαιο.

«Ο βενζινοπώλης κατέθεσε ότι η Ειρήνη του έδωσε τα κλειδιά για να ανοίξει το πορτ μπαγκάζ. Όπως διαπιστώσαμε χθες με τον κ. Δέδε το πορτ μπαγκάζ στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο άνοιγε με ένα κουμπί που βρίσκεται στο ταμπλό. Γιατί να του δώσει τα κλειδιά», αναρωτήθηκε ο κ. Ταουξής.

Ακόμη, ο ίδιος θέτει ερωτήματα και σχετικά με το πετρέλαιο που σύμφωνα με πληροφορίες προμηθεύτηκε η 44χρονη από το βενζινάδικο. Τα 20 λίτρα πετρελαίου κίνησης είναι πάρα πολλά, όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας. «Τι να τα κάνει τόσα πολλά; Δύο λίτρα αρκούσαν για να βάλει φωτιά και να δώσει τέλος στη ζωή της; Και γιατί να πάρει πετρέλαιο που δεν καίγεται και όχι βενζίνη, ώστε να γίνει έκρηξη και να είναι ακαριαίος ο θάνατός της. Αντίθετα ο θάνατος της γυναίκας ήταν μαρτυρικός», συνέχισε ο κ. Ταουξής.

Υπενθυμίζεται το κινητό της 44χρονης αναζητείται ακόμη. Εάν εντοπιστεί αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τις τελευταίες κλήσεις της.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here