Ο «υπερπατριώτης» Δημήτρης Μιχάκης, ο φερόμενος ως διοργανωτής του συλλαλητηρίου της Αθήνας

 

Ο «υπερπατριώτης» κύριος Δημήτρης Μιχάκης, ο οποίος εμφανίζεται ως διοργανωτής του συλλαλητηρίου της Αθήνας για το Σκοπιανό είναι αυτός που πρωτοστατούσε στα κηρύγματα μίσους κατά μεταναστών στο Ωραιόκαστρο τον Οκτώβριο του 2016 αλλά και στα επεισόδια που προκάλεσαν μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων και της Χρυσής Αυγής στο θέατρο «Χυτήριο».

Στο Χυτήριο , εκεί που εκτυλίχθηκαν ανεκδιήγητες σκηνές σε κλίμα θρησκευτικού φανατισμού, ο φακός έχει απαθανατίσει τον Δημήτρη Μιχάκη μαζί με τον υπόδικο πλέον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά, να ωρύονται για  την… βλάφημη παράσταση «Corpus Christi».

 

Στο ρεπορτάζ που μεταδίδει ο Alpha εκείνη την εποχή, ο κ. Μιχάκης, ακούγεται να κραυγάζει σε αστυνομικό την ώρα που οι συγκεντρωμένοι ψάλλουν τον εθνικό ύμνο, πως θα τον καταγγείλει γιατί δεν είναι σε στάση… προσοχής.

 

Τα έργα και οι ημέρες του φερόμενου ως διοργανωτή του συλλαλητηρίου δεν τελειώνουν εδώ. Βγαίνει στα κανάλια για να τα βάλει αυτή τη φορά με 9 προσφυγόπουλα για τα οποία δεν δέχεται οτι πρεπει να πάνε σε σχολειο του Ωραιόκαστρου αφου «χρησιμοποιύνται για να νομιμοποιήσουν το λαθρομεταναστευτικό».

 

 

Ο ίδιος τον Ιανουάριο του 2015 επεδίωξε να καθίσει στης Βουλής τα έδρανα. Έθεσε τον εαυτό του στην κρίση του εκλογικού σώματος ως υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Τερμάτισε προτελευταίος μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών.

Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος. Ο κ. Μιχάκης τότε ενημέρωσε τους υποστηρικτές του μέσω του ιστολογίου του ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής γιατί «όλοι εξαπατούν τον ελληνικό λαό» και ζήτησε από το κοινό του να σταθεί δίπλα του τονίζοντας πως θα το δικαιώσει.

 

 

Τον Οκτώβριο του 2016 συναντούμε τον κ. Μιχάκη να μιλά σε εκδήλωση στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Επί σαράντα λεπτά κάποιος κύριος του κρατά την ομπρέλα ενώ ο ίδιος απευθύνεται με κραυγές σε εκατό άτομα. Αναφωνεί ακραία συνθήματα σε μια εκδήλωση με ανάλογο ακροατήριο. Λίγες ημέρες μετά θα μιλήσει σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και θα πει ότι ήταν κεντρικός ομιλητής σε συλλαλητήριο που έγινε στο Ωραιόκαστρο και καλύφθηκε από διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Απολαύστε το βίντεο.

 

Το 2010 ο κ. Μιχάκης είχε συντονιστικό ρόλο σε ένα συλλαλητήριο, στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Κεντρικός ομιλητής του συλλαλητηρίου ήταν ο ίδιος. Πίσω του στέκονταν τρεις λεβέντες με περικεφαλαία, ασπίδες και ακόντια. Ο εικονολήπτης κινηματογραφούσε μόνο τον ομιλητή. Το πλήθος δεν πρέπει να ξεπερνούσε τα είκοσι άτομα. Ο κ. Μιχάκης φαίνεται στο βίντεο να υπόσχεται στο κοινό του ότι ο αριθμός των συγκεντρωμένων θα αυξηθεί αργότερα μιας και «οι Έλληνες είμαστε της τελευταίας στιγμής».

 

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ο κος Μιχάκης δεν έχει καμιά σχέση με τους διοργανωτές ή το συλλαλητήριο. Απλά έκανε μια εκδήλωση στο Facebook, ανάμεσα σε δεκάδες άλλες. Αυτό μπορεί να το κάνει ο καθένας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here