18χρονος και 14χρονη έπεσαν σε φρεάτιο οικοδομής – Σοβαρά το αγόρι

Σε φρεάτιο ανεγειρομένης  οικοδομής έπεσαν δύο έφηβοι στη Λαμία, στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr ενας 18χρονος και μια 14χρονη, που ειναι ξαδέλφια και Ρομά,  ανέβηκαν για άγνωστο λόγο στον δεύτερο όροφο μέσα στο σκοτάδι και δεν  είδαν το φρεάτιο, με αποτέλεσμα να πέσουν στο κενό, απο ύψος 12-15 μέτρων (το φρεάτιο καταλήγει στο δεύτερο υπόγειο της οικοδομής)

Δυστυχώς, ο 18χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και  πληροφορίες αναφέρουν ότι κινδυνεύει να μείνει παράλυτος. Σε καλύτερη κατάσταση ανασύρθηκε και η 14χρονη, που μάλλον ήταν πιο τυχερή, αφού έπεσε πάνω στον ξάδερφό της και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λαμίας χωρίς να κινδυνεύει ούτε η ζωή της ούτε η κινητικοτητά της.

Η κατάσταση του αγοριού όμως είναι σοβαρή και εικάζεται ότι ίσως επιδεινωθηκε επειδή το μετακινησε ένας συγγενής τους χωρις γνώσεις τραυματιοφορέα -όταν σημειώνονται τραύματα στην σπονδυλική στήλη η μεταφορά γίνεται με ειδικο τρόπο. Ομως το κορίτσι στον πανικό του αντι για ασθενοφόρο, τηλεφώνησε στον αδελφο του 18χρονου. Αυτός με καλή προθεση κατέβηκε το υπογειο για να βοηθήσει τους τραυματίες και τους ανέβασε στο ισογειο όπως μπορούσε,  χωρίς να καλέσει ασθενοφόρο -το κάλεσαν γείτονες που άκουσαν τις φωνές των παιδιών.
Ωστόσο, ο τρόπος που έγινε η μετακίνηση του 18χρονου απο το υπογειο στο ισογειο μάλλον επιβάρυνε την κατάστασή του.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here