Εκπτωση 50% στα εισιτήρια εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε νησιά για τα Χριστούγεννα

Εκπτωση 50% στα εισιτήρια δασκάλων και καθηγητών που πρόκειται να μεταβούν στους τόπους καταγωγής τους για να περάσουν τις γιορτές με τις οικογένειές τους, ανακοίνωσαν τα υπουργεία Παιδείας και Ναυτιλίας μετά τη συνεργασία τους με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες της χώρας.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για την καλύτερη εφαρμογή του μέτρου, διευκρινίζεται πως η περίοδος εφαρμογής της δράσης αφορά το διάστημα 20 Δεκεμβρίου 2017 έως και 8 Ιανουαρίου 2018. Αυτό σημαίνει ότι καλύπτεται τόσο η αναχώρηση, όσο και η επιστροφή τους στο νησί που υπηρετούν.

Επίσης, για να λάβουν την έκπτωση οι αναπληρωτές οφείλουν να προσκομίζουν πρόσφατη βεβαίωση του διευθυντή Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των περιοχών όπου είναι διορισμένοι, στην οποία θα βεβαιώνεται:

α) το σχολείο που υπηρετούν

β) το γεγονός ότι είναι διορισμένοι ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι

γ) η διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία ανήκουν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι λόγω απόστασης των νησιών, η βεβαίωση δύναται να επιδειχθεί, εκτός της πρωτότυπης, και σε μορφή εκτύπωσης ή φωτοτυπίας (από faχ ή e-mail, δηλαδή).

Τέλος, η έκπτωση αφορά και στα οχήματα (ΙΧ και δίκυκλα) των μετακινούμενων.

Οι εταιρείες που ανταποκρίθηκαν στο σχετικό αίτημα είναι: ANEK LINES, BLUE STAR FERRIES, FAST FERRIES, GOLDEN STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS, KEFALONIAN LINES, SEAJET, SUPERFAST FERRIES, ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here