Η συγχώρεση: Πατέρας αγκαλιάζει τον δολοφόνο του γιου του (βίντεο)

 

Ο 22χρονος Salahuddin Jitmoud, διανομέας πίτσας, έπεσε θύμα ληστείας το 2015. Δράστης ήταν ο 24χρονος Trey Relford, ο οποίος καταδικάστηκε σε 31 χρόνια φυλάκισης. Κατά τη διάρκεια της δίκης του στο Κεντάκυ των ΗΠΑ κια μόλις το δικαστήριο ανακοίνωσε την ποινή του, ο πατέρας του θύματος με μια αγκαλιά συγχώρεσε τον δολοφόνο του γιου του. 

 

«Αν ο γιος μου ήταν ζωντανός, θα σε συγχωρούσε. Τέτοιος άνθρωπος ήταν και είναι. Η μητέρα του πέθανε, εκείνος πέθανε, είμαι μόνος εδώ για να εκπροσωπήσω και εκείνον και την μητέρα του», είπε ο Sombat Jitmoud.

«Δεν είμαι θυμωμένος που ήσουν μέρος όσων υπέφερε ο γιος μου, είμαι θυμωμένος με τον διάβολο. Κατηγορώ τον διάβολο που σε παρέσυρε και σε παραπλάνησε, ώστε να κάνεις ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα. Ως πατέρας, λυπάμαι ειλικρινά τους γονείς σου. Σε μεγάλωσαν καλά και ήθελαν να πετύχεις. Η επιτυχία σου είναι επιτυχία τους, η ευτυχία σου είναι ευτυχία τους. Τώρα πρέπει να κλαίνε λόγω του εγκλήματος που διέπραξες. Γιε μου, ανηψιέ μου, σε συγχωρώ εκ μέρους του Salahuddin και της μητέρας του. Η συγχώρεση είναι το σπουδαιότερο δώρο για το Ισλάμ» πρόσθεσε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here