Αύριο 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ – Τρένα, πλοία, λεωφορεία, μετρό, νοσοκομεία, σχολεία

ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΤΙΣ 4 μ.μ.

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ καλούν αύριο σε απεργια και σε συγκέντρωση στις 11 το πρωί, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αλλαγές στον απεργιακό νόμο, για το συνταξιοδοτικό, την αξιολογηση κ.α. ζητήματα

ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΤΙΣ 4 μ.μ.

Θα συμμετάσχουν νοσοκομειακό προσωπικό, δάσκαλοι και καθηγητές, ναυτεργάτες (δεν θα ταξιδέψουν καράβια από απόψε μέχρι αύριο τα μεσάνυχτα), εργαζόμενοι στο μετρό (απεργούν μετά τις 4 αύριο το απόγευμα), εργαζόμενοι στα τρόλεϊ και λεωφορεία (απεργούν από τις 9 αύριο το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ), εργαζόμενοι στον Προαστιακό και στα τρένα (απεργουν από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο την ίδια ώρα)

Αναμένεται να υπάρξουν προβλήματα και στις πτήσεις (οι υπάλληλοι ΥΠΑ απεργούν από τις 8 αύριο το πρωί μέχρι το μεσημέρι).

Είναι άγνωστο ποια σχολεία και ποιες τάξεις θα κανουν μάθημα, γιατι κανεις δεν γνωρίζει εκ των προτέρων ποιοι εκπαιδευτικοί θα απεργήσουν. Επίσης ειναι άγνωστο ποια ραντεβού σε νοσοκομεία θα τηρηθούν και ποια όχι, αφού ούτε στον ιατρικο-νοσηλευτικό τομέα γνωρίζει κανείς ποιοι θα συμμετάσχουν στην απεργία.

Η βασική συγκέντρωση θα γίνει στις 11 στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ οι νοσοκομειακοί (ΠΟΕΔΗΝ) καλούνται σε προσυγκέντρωση στις 10 στο υπουργείο Υγείας.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here