Παραιτήθηκε μετά το σάλο ο «γαλάζιος» συνδικαλιστής από την επιτροπή που θα κρίνει τους «άριστους» του Δημοσίου

Παραιτήθηκε σήμερα, υπό το βάρος των έντονων αντιδράσεων, από την επιτροπή που θα κρίνει τους «άριστους» για την κατάληψη επιτελικών θέσεων στον δημόσιο τομέα, ο «γαλάζιος» συνδικαλιστής Βασίλης Πολυμερόπουλος.

Η τοποθέτησή του από τη ΔΑΚΕ στο Ειδικό Συμβούλιο Επιλογής Διοικήσεων (ΕΣΕΔ) που επιλέγει τους νέους διοικητικούς και ειδικούς γραμματείς είχε προκαλέσε σάλο, καθώς είχε καταδικαστεί τον Σεπτέμβριο του 2017 για «χρήση υφ’ αρπαγής ψευδούς βεβαίωσης».

Σύμφωνα με το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ), ο Β.Πολυμερόπουλος κατέθεσε το 2006 στο Δήμο Αθηναίων πιστοποιητικό παρακολούθησης μαθημάτων Μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών και όχι Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών επιπέδου master, με αποτέλεσμα να έχει μισθολογικά οφέλη για μια ολόκληρη δεκαετία και να μοριοδοτηθεί εις βάρος δεκάδων άλλων συνυποψηφίων του στον Δήμο τους οποίους υπερκέρασε στη διαδικασία επιλογής προϊσταμένων.

Και όμως η ΔΑΚΕ τον όρισε στη θέση του εκπροσώπου στο ΕΣΕΔ, πυροδοτώντας θύελλα αντιδράσεων.

Τελικά, ο ίδιος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.

Η παραίτησή του

Η ΑΔΕΔΥ μετά την παραίτηση του Β. Πολυμερόπουλου όρισε ως εκπρόσωπο στο Ειδικό Συμβούλιο Επιλογής Διοικήσεων τον Ι. Πάιδα Ιωάννη.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here