Καταγγελία ΠΑΣΠ: Επίθεση σε φοιτητές από τον γιο Βρούτση και μέλη ΔΑΠ

Ανακοίνωση-καταγγελία κατά της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ για τα επεισόδια που προκλήθηκαν σήμερα Τετάρτη στο Πανεπιστήμιο Πειραιά εξέδωσε η ΠΑΣΠ ΠΑΠΕΙ.

Η ΠΑΣΠ καταγέλλει νέο περιστατικό βίας στο χώρο του ΠΑΠΕΙ με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Βρούτση, γιο του πρώην υπουργού Εργασίας της ΝΔ Γιάννη Βρούτση,  ο οποίος επιτέθηκε σε ανένταχο φοιτητή.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΣΠ:

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ., ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ, ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

Σήμερα 17.05.2017, έλαβε χώρα ακόμα ένα θλιβερό γεγονός στα πανεπιστημιακά δρώμενα, με αυτουργούς μέλη της Παράταξης της Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ.. Συγκεκριμένα, μέλη της Δ.Α.Π. προπηλάκισαν ανένταχτο φοιτητή, καθώς και μέλη της Παράταξής μας, δείχνοντας την «συνδικαλιστική» τους δράση εν όψει των φοιτητικών εκλογών.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι πρωτοστάτης στα επεισόδια είναι το στέλεχος της Δ.Α.Π. ΠΑ.ΠΕΙ. στο τμήμα Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής, Βασίλης Βρούτσης, γιος του πρώην Υπουργού της κυβέρνησης της Ν.Δ., Γιάννη Βρούτση, ενός από τους πιο «επιτυχημένους» Υπουργούς εργασίας που στη θητεία του άρχισε το ξήλωμα των εργασιακών σχέσεων και ο καταποντισμός των συντάξεων. Ο κος Βρούτσης έδωσε την κατάλληλη καθοδήγηση στο γιο του, ωστέ να γίνει και αυτός ένας άξιος και άριστος οικονομολόγος.

Το πρόβλημα είναι πως μάλλον ο Βασίλης μπερδεύτηκε στον επαγγελματικό του προσανατολισμό και προτίμησε να ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, εφαρμόζοντας τις τεχνικές που έμαθε σε ανένταχτο φοιτητή, που προτίμησε να κάνει παρέα με φοιτητές που πρόσκεινται σε άλλες Παρατάξεις.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για το «συνδικαλιστικό έργο» του νέου και πολυτάλαντου στελέχους της Δ.Α.Π. και ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον πρώην Υπουργό για το ήθος και την παιδεία που μεταλαμπάδευσε στο τέκνο του.

 

Υ.Γ. : Καλό θα ήταν, όπως δήλωσε και ο κος Δένδιας, η μάχη για τη δημοκρατία να δίνεται σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας και να μην περιορίζεται μόνο σε δηλώσεις εντός του Κοινοβουλίου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here