Βραζιλία: Εκαναν τατουάζ στο μέτωπο 17χρονου για να τον… τιμωρήσουν (βίντεο)

Σοκ προκαλεί η είδηση από τη Βραζιλία σύμφωνα με την οποία δύο άντρες έκαναν τατουάζ πάνω στο μέτωπο ενός εφήβου με τις λέξεις «Είμαι κλέφτης», προκειμένου να τον τιμωρήσουν καθώς, όπως ισχυρίζονται, προσπάθησε να κλέψει ένα ποδήλατο. Δεν δίστασαν να καταγράψουν σε βίντεο την απεχθή πράξη τους. 

Και  οι δύο συνελήφθησαν, ύστερα από μήνυση της οικογένειας, κατηγορούμενοι για βασανιστήρια.

Η οικογένεια του 17χρονου λέει ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και είναι χρήστης ναρκωτικών, ενώ ο ίδιος αρνείται ότι ήθελε να κλέψει το ποδήλατο. Υποστήριξε ότι είχε πέσει πάνω στο ποδήλατο επειδή ήταν «πολύ μεθυσμένος». Οι δύο άντρες τον έπιασαν, έδεσαν τα χέρια και τα πόδια του και του είπαν ότι θα του κάνουν τατουάζ, σύμφωνα με τον 17χρονο.

«Τους ζήτησα να κάνουν το τατουάζ στο χέρι μου αλλά μου είπαν ότι θα το κάνουν στο μέτωπο και άρχισαν να γελούν», δήλωσε ο μικρός σε εφημερίδα του Σάο Πάολο. «Τους παρακάλεσα, αντί για αυτό, να σπάσουν τα χέρια και τα πόδια μου».

Η αστυνομία ταυτοποίησε τους άντρες χάρη σε ένα βίντεο που ανάρτησαν στο διαδίκτυο, με τους ίδιους να κάνουν το τατουάζ.

Σύμφωνα με το BBC, μια διαδικτυακή καμπάνια έχει δημιουργηθεί προκειμένου να βοηθηθεί το παιδί και να αφαιρεθεί το τατουάζ.

Οι δύο ύποπτοι, ηλικίας 27 και 29 ετών, ομολόγησαν ότι έγραψαν τις λέξεις «είμαι κλέφτης και αποτυχημένος» στα πορτογαλικά στο μέτωπό του, ως «τιμωρία».

 

Στο βίντεο, το αγόρι φαίνεται να κάθεται σε μια καρέκλα, χωρίς όμως να είναι δεμένο, ενώ οι άντρες τον κρατούν από τα μαλλιά. Εκείνος που καταγράφει το σκηνικό γελάει και λέει: «Θα πονέσει». Μάλιστα, του έκοψαν και τα μαλλιά όταν προσπάθησε να κρύψει το τατουάζ.

 

 

δ

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here