Κύκλωμα πλαστών εισιτηρίων. Συνελήφθησαν δύο για εγκληματική οργάνωση

Δύο συνιδιοκτήτες τυπογραφικής εταιρείας, ηλικίας 48 και 58 ετών, συνελήφθησαν, στις Αχαρνές Αττικής, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, γιατί στον χώρο βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, 59.470 πλαστά εισιτήρια και 1.000.000 εκτυπωμένα εισιτήρια, έτοιμα προς κοπή, συσκευασία και πώληση, η γνησιότητα των οποίων ερευνάται.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της πλαστογραφίας και της απάτης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, διενεργήθηκε έρευνα στους χώρους τυπογραφείου στην περιοχή των Αχαρνών, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 59.470 πλαστά εισιτήρια, 1.000.000 εκτυπωμένα εισιτήρια, έτοιμα προς κοπή, συσκευασία και πώληση, 12.500 εντυπώματα εισιτηρίων με το λογότυπο του ΟΑΣΑ, 12 εκτυπωμένα ρολά εισιτηρίων χωρίς πρόσθετα ασφαλείας, 12 τυπογραφικά μηχανήματα και το χρηματικό ποσό των 13.500 ευρώ.

Το ύψος της οικονομικής ζημίας, που εκτιμάται ότι ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, θα προσδιοριστεί επακριβώς από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΣΑ.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here