Μαθήματα μισανθρωπιάς από γονείς στη Λέσβο: Εβαλαν λουκέτο σε σχολείο για τα προσφυγόπουλα (βίντεο)

 

Μαθήματα ξενοφοβίας έδωσαν γονείς από τη Λέσβο, οι οποίοι εν μέσω χειροκροτημάτων έβαλαν λουκέτο σε δημοτικό σχολείο που θα υποδεχθεί προσφυγόπουλα!  Οι ίδιοι δηλώνουν υποκριτικά ότι το κίνητρό τους δεν είναι ρατσιστικό αλλά , όπως λένε, δεν είναι λύση όλα τα παιδιά των προσφύγων να έρθουν στα σχολεία τους και ειδικά στο δικό τους….

Πρόκειται για 15, όλα και όλα,  προσφυγόπουλα που από τη Δευτέρα θα ενταχθούν σε τρία Δημοτικά Σχολεία της Μυτιλήνης. Πέντε θα ενταχθούν στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζονται το 9ο και 11 Δημοτικό Σχολείο, πεντε στο 15ο Δημοτικό Σχολείο και  άλλα πέντε στο 8ο Δημοτικό Σχολείο.

Ειναι η άλλη εικόνα της Λέσβου, όχι της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς που έδειξαν οι ψαράδες της Σκάλας Συκαμνιάς και οι γιαγιάδες του νησιού.

Το λουκέτο μπήκε στο 8ο Δημοτικό σχολείο από γονείς των παιδιών που κάθισαν μπροστά στην είσοδο του σχολείου και ξεκαθάρισαν ότι τη Δευτέρα δεν θα έρθουν τα παιδιά τους για μάθημα, ούτε θα επιτρέψουν σε κανένα να περάσει την πόρτα, αν δεν δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα από την Πολιτεία.

Ενας από τους γονείς προβλέπει ότι τα παιδιά του «θα πεθάνουν» άμα έρθουν τα προσφυγόπουλα, επειδή στο σχολείο υπάρχουν 4 τουαλέτες και 4 βρύσες.

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. «Δημοσιογραφοι», όχι μονο δεν καταλαβατε τιποτα, αλλα, και ενεργειτε κατα της κοινωνίας, των πολιτών και του δημοσίου συμφέροντος. Ισως αναμενομενο αφου τοσα χρονια υπηρετουσατε κομματικα και οικονομικα συμφεροντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here