ΥΠΕΞ: Διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία το μεταφρασμένο βούλευμα για τη Ζίμενς

 

Διαβιβάστηκε σήμερα προς την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών η μετάφραση στη γερμανική γλώσσα του βουλεύματος για την υπόθεση της Siemens από τη Μεταφραστική Υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ,  το μεταφρασμένο βούλευμα παραδόθηκε μία εβδομάδα πριν λήξει το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί.

Στο έγγραφο της Μεταφραστικής Υπηρεσίας του ΥΠΕΞ μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι «ολοκληρώθηκε το μεταφραστικό έργο που αφορά τη μεταφορά του υπ. αριθμ. 399/15 βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών στην γερμανική γλώσσα. Η μετάφραση του βουλεύματος ανέρχεται σε συνολικά 4.529 σελίδες, η οποία σας αποστέλλεται εις απλούν σε φυσική μορφή».

Παράλληλα, έχει αποσταλεί και η μετάφραση του πίνακα αναγνωστέων εγγράφων της ίδιας υπόθεσης, ενώ σημειώνεται ότι «η αποστολή της γερμανικής μετάφρασης γίνεται νωρίτερα από την προκαθορισμένη, με το ανωτέρο σχετικό έγγραφό μας, ημερομηνία παράδοσης», η οποία ήταν η 23η Σεπτεμβρίου 2016.

Στο μεταξύ,  παραδόθηκε σήμερα προς την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, όπως ακριβώς προβλεπόταν από το χρονοδιάγραμμα και η μετάφραση του υπ.αιρθμ. 343/2016 βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών για την υπόθεση της Johnson.

Η μετάφραση αποτελείται από 2.196 εκτυπωμένες σελίδες και από 2.233 χρεώσιμες σελίδες.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here