Όξυνση με τους Κρητικούς προσπαθούν να προκαλέσουν οι Νεοδημοκράτες βουλευτές γαι το προσφυγικό -μιλούν για «έγκλημα» εναντίον της Κρήτης!

Ενώ ο υπουργός   Μουζάλας είχε μια συνάντηση σε καλό κλιμα με δημάρχους  στην Κρήτη για την φιλοξενία 2.000 προσφύγων στο νησί,  500 σε κάθε νομό, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας προσπαθούν να προκαλέσουν ζητήματα και να εξάψουν καταστάσεις.

Αφου διέδωσαν (χρησιμοποιώντας και τον «ανεξάρτητο» Νότη Μαριά) ότι τάχα η Γερμανια στέλνει 3.000 πρόσφυγες στην Κρήτη, τώρα (αφού αυτό διαψεύσθηκε ακόμα και απο την Γερμανία) δημιουργούν θέμα για τους 2.000 που θα πάνε εκεί από άλλα ελληνικά νησιά.

Τρεις  Νεοδημοκράτες βουλευτές της Κρήτης ζητουν συγκεκριμένα την άμεση  σύγκληση ευρείας σύσκεψης για το προσφυγικό, με τη συμμετοχή όλων των τοπικών φορέων, επειδή «ο  κ. Τσίπρας και τα στελέχη της κυβέρνησής του, συνεχίζουν να χειρίζονται το μεταναστευτικό με λογική ασκήσεως επί χάρτου και  αγνοούν τις ιδιαιτερότητες και τις αναπτυξιακές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και της νησιωτικής Ελλάδας.  Πολύ  φοβούμαστε ότι θα διαπράξουν και στη Κρήτη, το ίδιο έγκλημα που συνέβη εξαιτίας της ανεύθυνης πολιτικής τους και σε άλλες περιοχές της χώρας».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here