Ψεύτικος ο λογαριασμός στο twitter, καταγγέλλει η Αννα Κορακάκη και προειδοποιεί

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Β. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ)

Με αφορμή μια ανάρτηση στο twitter, με το όνομα και τη φωτογραφία της ελληνίδας Ολυμπιονίκης Αννας Κορακάκη, στον οποίο φαίνεται ότι απαντά στο ευχαριστήριο μήνυμα του πρωθυπουργού, η ίδια η αθλήτρια, σημειώνει στο facebook ότι ο λογαριασμός που δημιουργήθηκε στο twitter με το όνομα και την φωτογραφία της είναι ψεύτικος.

Με νεότερη δε ανάρτηση προειδοποιεί για «ενέργειες που δεν θα είναι ευχάριστες για τον δημιουργό του», εάν δεν διαγράψει άμεσα τον ψεύτικο λογαριασμό.

Συγκεκριμένα στον λογαριασμό της στο Facebookγράφει:

«Με αφορμή ένα δημοσίευμα σε ελληνικό site για την «απάντηση της Άννας» στην ανάρτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που τη συγχαίρει στο Twitter, θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι έχει δημιουργηθεί ένα ψεύτικο προφίλ στο Twitter που χρησιμοποιεί το όνομα και τη φωτογραφία της Άννας. Η Άννα δεν έχει κανένα λογαριασμό στο Twitter, επομένως όποια ανάρτηση δείτε εκεί, σίγουρα δεν είναι δική της.

Η Άννα και ο προπονητής της Τάσος, σήμερα ξεκινάνε το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα! Στις 11 Αυγούστου στις 11:30 θα βρίσκονται στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας και στις 17.00 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης!!!»

Και λίγο μετά σημειώνει:

«Επειδή το θέμα με τον ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter θα πάρει άλλες διαστάσεις και θα προχωρήσουμε σε ενέργειες που δεν θα είναι ευχάριστες για τον δημιουργό του, θα του/της συνιστούσαμε να το διαγράψει άμεσα, μια και καλή. Θα είμαστε ευγνώμων εάν μπορείτε να κοινοποιήσετε αυτή την ανάρτηση ή κάνετε αναφορά σε αυτό το προφίλ. Ευχαριστούμε!

Dear friends, somebody has created a fake Twitter account, using Anna’s name, pictures and phrases which are not hers. He/She has also replied to Prime Minister’s tweet and media start to analyze it. We would be very glad if you could report this account, cause we don’t want to take it too far…Thank you a lot!».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here