Ψαριανός: Ηττα του Κατσαπλιανιστάν των Νταραβεριτζήδων η εκλογή Μητσοτάκη


ΦΩΤΟ: IN TIME

» Ήταν μία πρώτη μικρή ήττα του Κατσαπλιανιστάν των Νταραβεριτζήδων», δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Γρηγόρης Ψαριανός αναφερόμενος στην εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο βουλευτής του Ποταμιού είπε για τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας: «Εγώ προέρχομαι από την ευρωπαϊκή, ανανεωτική, μεταρρυθμιστική Αριστερά. Την Αριστερά του Κύρκου και του Παπαγιαννάκη, δεν έχω καμία σχέση με τη Δεξιά, ούτε με την κεντροδεξιά.  Βεβαίως, θα ήθελα μία στροφή προς μία φιλελεύθερη, προοδευτική πολιτική και την διασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας και γι’ αυτό είπα ότι η εκλογή Μητσοτάκη ήταν ένα θετικό σημάδι.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός αναφέρθηκε ακόμη και στο θέμα την επένδυση στις Σκουρίες και σημείωσε: «Το θέμα είναι τι θα πει ο Πρωθυπουργός. Ο Πρωθυπουργός πρέπει να βρεθεί, να απαντήσει, ναι ή όχι στην επένδυση. Κοιτάξτε, τίποτα δεν γίνεται ερήμην του Πρωθυπουργού. Και ο Βαρουφάκης, δεν ήταν ερήμην του Πρωθυπουργού και η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν ήταν ερήμην του Πρωθυπουργού, ο Μανώλης Γλέζος και ο Λαφαζάνης και ο Σκουρλέτης και ο Στρατούλης δεν ήταν ερήμην του Πρωθυπουργού, αλλά ο Πρωθυπουργός είναι πολυπρόσωπος.

Κάποια στιγμή ο Πρωθυπουργός πρέπει να πει, θέλει να φτιάξει κομματική πελατεία, να παίρνει λεφτά από την Ευρώπη για να διορίζουμε τους κουμπάρους και τις φιλενάδες μας στο Δημόσιο; Ή θέλουμε να ανοίξουμε δουλειές και επενδύσεις για να ξεκινήσει, να πάρει μπροστά η οικονομία και να βρει δουλειά ο κόσμος και να μπούμε σε ανάπτυξη; Αν θέλει να κάνει μια ελληνική σοβιετία να μας το πει, αλλά όχι να πούμε «σηκωθείτε να φύγετε» για να κάνουμε τα χατίρια κάτι ιδεοληπτικών, ίσως και παίζοντας με κάποια αντίπαλα συμφέροντα. Γιατί παίζονται και άλλες εργολαβίες εδώ. Δεν είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν κάποια άλλα συμφέροντα από πίσω που τους κινητοποιούν ορισμένους, έτσι; Όχι, δεν είναι υπαινιγμός, δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω ότι υπάρχει».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here