Χυδαία επίθεση του χρυσαυγίτη Χρ.Παππά στη δημοσιογράφο Μαρία Δεναξά

Χυδαία επίθεση εξαπέλυσε, μέσω twitter, ο χρυσαυγίτης βουλευτής Χρήστος Παππάς κατά της δημοσιογράφου Μαρίας Δεναξά.

Ο νεοναζιστής βουλευτής  απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο έγραψε: «Πρακτοράκια, αμερικανικομμουνιστές, ρουφιάνες και κλαψομαρίες. Το αυγουλάκι σας μέρες που είναι. ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΑ».

 

Με αυτούς τους υβριστικούς και αγοραίους χαρακτηρισμούς απάντησε σε tweet της Δεναξά που σημείωνε: «Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει Πάσχα. Από το πρωί εκκολάπτει αυγά του φιδιού σε διόδια, εθνικές οδούς και αλλού, όπου γνωστοί Χρυσαυγίτες μοιράζουν φέιγ βολάν».

Η τελική απάντηση ήρθε από το Facebook της δημοσιογράφου η οποία έγραψε:

«Αντιπαρέρχομαι την απειλή και τις «ευχές» που μου έστειλε το ανθρωποειδές που εκπροσωπεί στο ελληνικό κοινοβούλιο το ναζιστικό μόρφωμα, με αφορμή ένα tweet που έκανα το Mεγάλο Σάββατο και υπενθυμίζω πως σε καιρούς μεγάλης ύφεσης, όπως αυτούς που ζούμε σήμερα, ο φασισμός και η ρητορική του μίσους και της βίας γιγαντώνονται απο την ανοχή μιας απελπισμένης κοινωνίας, όπου η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο αρχίζει να φθίνει επικίνδυνα. Γνωρίζω ότι πολλοί έχουν μπεί στον πειρασμό να υποστηρίξουν την Χ.Α. στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές. Πριν το κάνουν, ας λάβουν υπόψη τους πως ο φασισμός που επιθυμούν κι επικροτούν σήμερα πρώτα έρχεται για τους «άλλους» και μετά για όλους. Ας μην βάλουμε λοιπόν την πατρίδα μας σε νέες άσχημες περιπέτειες. Εκτός κι αν είναι αυτό που επιδιώκουμε και θέλουμε… Στην πρώτη φώτο, άλλη μια γεύση απο νεοναζιστική παράνοια Στην τρίτη, άλλο ένα δείγμα φασιστικού μίσους απο ένα «φίδι» που μόλις εκκολάφθηκε”.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here