Χρ. Μαντάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι αυτοδύναμος

«Αυτοδύναμος ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τα προβλήματα της κοινωνίας» δήλωσε ο Χρ. Μαντάς και έθεσε το δίλημμα των εκλογών, «θα ξαναγυρίσουμε στα παλιά, σε ένα σύστημα 40 χρόνων, που μας έφερε ως εδώ, ή θα προχωρήσουμε μπροστά;»

Η Αριστερή παρένθεση ήταν σταθερά το σχέδιο από την αρχή, πρόσθεσε ενώ διευκρίνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την αυτοδυναμία για να μπορέσει να υπερασπιστεί καλύτερα τα λαϊκά στρώματα απέναντι στο καθεστώς της διαπλοκής 40 χρόνων.

Κερδίζουμε το αύριο, υπέρ των λαϊκών στρωμάτων πρόσθεσε μιλώντας για τα πλεονεκτήματα που πέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ με τη συμφωνία καθώς και στις νομοθετικές ρυθμίσεις για την ανακούφιση των αδύναμων πολιτών σε αυτούς τους 7 μήνες διακυβέρνησης, τις επαναπροσλήψεις των άδικα απολυμένων, το ν/σ για την ανθρωπιστική βοήθεια κ.α.

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι «η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας θα καταλάβει ότι η επιστροφή στα γνωστά παλιά δεν προσφέρει καμία διέξοδο» ενώ σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις είπε ότι αυτή την ώρα δείχνουν ντέρμπι αλλά αυτό το απέδωσε στη χαμηλή συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ λόγω της «επώδυνης διαδικασίας» που περνάει ακόμα. Παρά όμως την κρίσιμη αυτή καμπή που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ έχει περιθώρια «να κτυπήσει την αυτοδυναμία».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here