Χίος: Χρυσαυγίτες ήταν όσοι επιτέθηκαν στον Π. Καλόγερο

Επίθεση με μπουκάλι  νερό καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο Π. Καλόγερος, ολυμπιονίκης με αναπηρία, από κατοίκους-χρυσαυγίτες που εμφανίζονται δήθεν ως αγανακτισμένοι πολίτες.

Μιλώντας στο Κόκκινο, ο Π. Καλόγερος, είπε ότι κάτοικοι – οπαδοί της Χρυσής Αυγής ήταν αυτοί που υποκίνησαν τα χθεσινά γεγονότα και την απόπειρα επίθεσης στους καταυλισμούς προσφύγων και κρύβονται πίσω από την «αυθόρμητη πορεία αγανακτισμένων κατοίκων».

Μέλος της εθνικής ομάδας στίβου από το 2006 μέχρι το 2012, δύο φορές ολυμπιονίκης με αναπηρία (6η θέση στο Πεκίνο το 2008 και 7η θέση το 2012 στο Λονδίνο) και γνωστός για τους κοινωνικούς του αγώνες στο νησί, ο Παντελής Καλόγερος αναφέρθηκε στις απειλές που έχει δεχτεί για την ζωή του, ενώ μίλησε και για τις διακρίσεις των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στο Ρίο ντε Ζανέιρο, τονίζοντας πως «ο Φερνάντες είναι μετανάστης, ενώ ο Παύλος Μάμαλος παραμένει άνεργος και ζει με το επίδομα και τη σύνταξη της μητέρας του. Όταν πέφτουν τα φώτα, αυτό που μένει είναι τα πολλά προβλήματα που καλούνται να ξεπεράσουν τα άτομα με αναπηρία στην Ελλάδα».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here