Φωτίου: Αποκαλύφθηκε το ανάλγητο πρόσωπο της Δεξιάς

 

«Βγαίνει σήμερα ο ΣΕΒ και λέει ακριβώς ότι είπε ο Μητσοτάκης. Αποκαλύφθηκε το ανάλγητο πρόσωπο της δεξιάς» υπογράμμισε η Θεανώ Φωτίου στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» σχολιάζοντας την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα μέτρα κοινωνικής στήριξης και τόνισε ότι όλο το προηγούμενο διάστημα η ΝΔ έχυσε πολλά κροκοδείλια δάκρυα για τους συνταξιούχους.

«Ήλπιζα να ψηφίσουν όλα τα κόμματα, να δείξουν ομοψυχία» συνέχισε και συμπλήρωσε ότι η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ερμηνεία: « η βιασύνη και ο πόθος του κ Μητσοτάκη για την εξουσία (…)  πιστεύει ότι εάν τον εγκρίνουν οι δανειστές ως ικανό για την υλοποίηση των μνημονίων, θα έρθει στην εξουσία » σημείωσε η αναπληρώτρια υπουργός και συμπλήρωσε «αυτό παίχτηκε δραματικά από την αξιωματική αντιπολίτευση , όταν ήρθε η ώρα να δείξει ο καθένας με το επώνυμο του στους δανειστές την ομοψυχία , η ΝΔ είπε εμπρός στην εξουσία».

Η  κ. Φωτίου υπογράμμισε ότι δεν τίθεται σε κίνδυνο η διαπραγμάτευση και εκτίμησε ότι στο τέλος θα επικρατήσει η λογική. να κάνεις τόσο σοβαρές ενέργειες , θα επικρατήσει στο τέλος η λογική στην πλευρά των δανειστών.

Η αναπληρώτρια υπουργός εργασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης υπενθύμισε ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση είχε δώσει κοινωνικό μέρισμα ύψους 450 το 2014 χωρίς να έχει κλείσει η χρονιά και να έχει τα αποτελέσματα των πλεονασμάτων και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για υποκρισία. «Πιστεύω πάντως ότι ο κ. Χατζηδάκης με πολύ βαριά καρδιά έκανε την αλλαγή γραμμής της ΝΔ» τόνισε στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» . Η κ. Φωτίου σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει αναλάβει και ψηφίσει- με ευρεία μάλιστα πλειοψηφία στη Βουλή- σειρά μέτρων ανακούφισης των ευπαθών ομάδων και κατηγόρησε τον Κ. Μητσοτάκη για εξουσιομανία, με αφορμή τη στάση που κράτησε έναντι της ψηφοφορίας για το εφάπαξ βοήθημα των συνταξιούχων.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here