Φωτήλας: Θέλω να πάω στη ΝΔ, το Ποτάμι έχει τελειώσει-

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Σε πορεία διάλυσης βρίσκεται το Ποτάμι, καθώς ο αντιφατικός λόγος του αρχηγού Σταύρου Θεοδωράκη, σρρέφει βυολευτές και στελέχη του απ ευθείας στη ΝΔ του «¨μεταρρυθμιστή» Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ετσι και ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσων Φωτήλας, εξέφρασε ανοικτά την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το Ποτάμι και να πάει στη ΝΔ, εξαπολύοντας ταυτοχρονα βολές στον κ. Θεοδωράκη.

Σε συνέντευξή του στον Βήμα fm, ο κ. Φωτήλας, απαντώντας σε ερώτηση αν σκέφτεται να πάει στη Νέα Δημοκρατία, απάντησε επί λέξει: «το σκέφτομαι, το Ποτάμι δεν μου δίνει άλλες δυνατότητες» διευκρινίζοντας ότι δεν του έχει γίνει κάποια πρόταση αλλά δεν πρόκειται να χτυπήσει την πόρτα.

«Οι βουλευτές του Ποταμιού ανησυχούν. Όλοι έχουν κάτι στο μυαλό τους», συνέχισε ο κ. Φωτήλας για να καταλήξει: «Έχω πει στον Θεοδωράκη ότι η αυτόνομη πορεία του Ποταμιού έχει τελειώσει. Πρέπει να συνεργαστεί. Δεν μπορεί όμως από τη μια να έχει ξεκινήσει διάλογο με το ΠΑΣΟΚ και από την άλλη να χαιρετίζει το μεταρρυθμιστικό λόγο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η ζευγάς, ζευγάς η παππάς, παππάς. Νομίζω ότι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίσει τον μεταρρυθμιστικό του λόγο απέναντι στον εφιάλτη, μπορεί να πάρει την αυτοδυναμία»..

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here