Φρίκη: Σκότωσαν και έγδαραν σκύλους στο Αγρίνιο

Ενα ακόμη φρικιαστικό έγκλημα κακοποίησης, βασανισμού και δολοφονίας σκύλων προκαλεί οργή και αγανάκτηση. Αγνωστοι σκότωσαν τρεις σκύλους και έγδαραν τον έναν εξ αυτών στο Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας.

Για απίστευτη αγριότητα κάνει λόγο η πρόεδρος της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου Βούλα Αναγνωστοπούλου, η οποία έχει καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων.

αγρινιο νεκρά σκυλια

Τα σκυλιά εντοπίστηκαν νεκρά μέσα σε οικόπεδο στο Παναιτώλιο, απέναντι από παιδικό σταθμό και το γυμνάσιο του χωριού.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που είδα εκεί» ανέφερε η κ. Αναγνωστοπούλου, η οποία μετέβη στο σημείο το μεσημέρι της Παρασκευής αφότου ειδοποιήθηκε από μία γυναίκα για το περιστατικό.

Ειδοποίησε την αστυνομία και στο σημείο έφτασε η Τροχαία, ενώ η ίδια πήγε αργότερα στο αστυνομικό τμήμα όπου κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων, ενώ όπως ανέφερε θα καταθέσει και τις φωτογραφίες που έχει βγάλει για να προχωρήσει η δικογραφία.

Η Βούλα Αναγνωστοπούλου ανέφερε ότι τα σκυλιά ζευγάρωναν και το φρικτό περιστατικό πρέπει να σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως ανέφερε στο agriniolike.gr η πρόεδρος κ.Βουλα Αναγνωστοπούλου ειδοποιήθηκε από κάτοικο της περιοχής για νεκρά σκυλιά σε οικόπεδο κοντά στην πλατεία «Μάνας»στο Παναιτώλιο.

Όταν μετέβη στο σημείο σήμερα το μεσημέρι,σοκαρίστηκε από την εικόνα και την πρωτοφανή αγριότητα την οποία αντίκρισε.

Νεκρά κείτονταν τρία σκυλιά,ενώ το ένα έφερε σημάδια απάνθρωπης κακοποίησης.Ήταν γδαρμένο,έφερε ίχνη βιασμού και του είχαν κόψει τα γεννητικά όργανα,όπως ανέφερε η πρόεδρος και φαίνεται στις φωτογραφίες.Τα άλλα δύο ήταν νεκρά από δηλητήριο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here