Φλαμπουράρης: Κατοχυρωμένες οι κύριες συντάξεις, μάχη για επικουρικές

Το νομοσχέδιο με τη μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό που θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες κατοχυρώνει την κύρια σύνταξη, διαβεβαίωσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι γίνεται προσπάθεια η μείωση στις επικουρικές να περιοριστεί στο 15%-20%. Ο υπουργός Επικρατείας εμφανίστηκε βέβαιος πως και οι 153 βουλευτές θα ψηφίσουν το ασφαλιστικό και τα κόκκινα δάνεια, ενώ σημείωσε ότι η λύση του ασφαλιστικού είναι τα έσοδα και όχι οι περικοπές.

Σε ερώτηση περί αναζήτησης νέων εταίρων, με αφορμή και τη συνέντευξη του στην «Αυγή της Κυριακής», όπου κάνει «άνοιγμα» στον Βασίλη Λεβέντη, ο κ. Φλαμπουράρης σημείωσε: «Επιδιώκουμε τον διάλογο όπως και με την κοινωνία και δεν είναι προσπάθεια να κερδίσουμε κάποιο βουλευτή».

Εξήρε μάλιστα τη στάση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, δηλώνοντας ότι «ο κ. Λεβέντης έδινε 30 με 35 χρόνια μάχη, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των αδύναμων οικονομικά στρωμάτων και μπήκε τελικά στη Βουλή».

Αναφορικά με το «πόθεν έσχες» του, είπε ότι έχει κατατεθεί και η δεύτερη δήλωσή του και πως θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή «και θα βγάλει τα συμπεράσματα της». «Γίνεται προσπάθεια μέσω στοιχείων, που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, να θιγεί το πρόσωπο μου, ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξε τέλος ο κ. Φλαμπουράρης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here