Φάμελλος: Μάλλον την Πέμπτη θα τελειώνουμε με το ΕΣΡ

Σε συνέντευξή του προς τον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM»  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, εκτιμά ότι την Πέμπτη θα ολοκληρωθεί η διαδικασία με το ΕΣΡ

«Αναρωτιέμαι μήπως έπεσε η Νέα Δημοκρατία στην παγίδα που η ίδια έστησε, γιατί όλοι οι υπόλοιποι στη χθεσινοβραδινή Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής συναίνεσαν, εκτός από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης,», ανάφερε ο κ. Φάμελλος.

«’Εγινε ένα σημαντικό βήμα χθες», είπε. «Παρότι, τυπικά, απεικονίστηκε για πέμπτη συνεδρίαση το άκαρπο της ψηφοφορίας,  διαμορφώθηκε εντούτοις μία πολύ μεγάλη σύνθεση για πρώτη φορά κι αυτό γιατί την πρόταση της κυβέρνησης, εκτός από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, την υποστήριξαν η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το ΠΑΣΟΚ δηλαδή, και το Ποτάμι. Πλέον μας απομένει μόνο να αποδεχθεί τη συναίνεση και τη σύνθεση η Νέα Δημοκρατία γι’ αυτό και νομίζω πως στην επόμενη συνεδρίαση θα έχουμε τελειώσει»

Επίσης είπε ότι κατά τη γνώμη του το 2017 θα υπάρξει  αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών, αλλά θα πρέπει πρώτα να εκδοθεί η αναλυτική απόφαση του ΣτΕ για να διαμορφωθουν  τα τελικά χαρακτηριστικά του διαγωνισμού

«Δεν μπορεί παντως να μην υπάρχουν άδειες και να μην υπάρχει κόστος γι’ αυτές» είπε.

«Πρέπει να επιστρέψει η δικαιοσύνη, το κράτος δικαίου, η ισονομία στην Ελλάδα. Δεν μπορεί να γίνεται στα κανάλια πάρτι. Και δεν μπορεί να γίνεται και τζάμπα» τόνισε.

Σε ό,τι αφορά στο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για εκλογές, ο κ. Φάμελλος σχολίασε:

«Δεν πρέπει να ασχοληθούμε άλλο πλέον με αυτό το επαναλαμβανόμενο, εβδομαδιαίο επεισόδιο που παίχθηκε και χθες με την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο κ. Μητσοτάκης αγνοεί την πολιτική πραγματικότητα της Ελλάδας. Αντί να ασχοληθεί με αυτά που καίνε την ελληνική κοινωνία, ασχολείται με μία μονότονη γκρίνια γιατί θέλει κι αυτός μία καρέκλα»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here