Φάκελος με σφαίρα και υπογραφή «Κόκκινη φράξια» στο Τρ. Αλεξιάδη

Αγνωστοι βρήκαν ένα τρόπο να απειλούν δημόσια πρόσωπα και να τραβούν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Ετσι μετά τον φάκελο με σφαίρα που έστειλαν κάποιοι σε μέλη της Επιτροπής «σοφών» για το ασφαλιστικό, ένας ακόμη φάκελος με σφαίρα κι ένα σημείωμα απειλητικό με την υπογραφή «Κόκκινη Φράξια».

Σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών αναφέρεται συγκεκριμένα: 

Σήμερα το μεσημέρι έφτασε, μέσω αλληλογραφίας, στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, ένας φάκελος ο οποίος περιείχε μια σφαίρα και ένα απειλητικό σημείωμα.

Το σημείωμα απειλεί ευθέως την οικογένεια του και αναφέρει: Τρύφωνα Αλεξιάδη, εισπράκτορα της Βέρμαχτ, Μέχρι την ώρα Ο θα καταλάβεις τι πάει να πει φόβος εσύ και οι οικογενειά σου. Κόκκινη Φράξια».

Ο φάκελος παραδόθηκε στην Κρατική Ασφάλεια, όπου και θα εξεταστεί για την ύπαρξη αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Δήλωση Τρ. Αλεξιάδη

Με αφορμή την επιστολή με τη σφαίρα που έστειλαν δήθεν «επαναστάτες» στο γραφείο μου, θεωρώ υποχρέωσή μου να επισημάνω:

1.Όσο και αν προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ταμπέλες και σύμβολα, είναι σαφής η φασιστοειδής ρίζα των ψυχασθενών, που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν, με μαφιόζικη φρασεολογία και απειλές.

2.Η ενέργεια αυτή μόνο δύναμη και κουράγιο προσθέτει στον αναγκαίο αγώνα και στη σύγκρουση με τα συμφέροντα της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου, της διαφθοράς και της διαπλοκής. Όσο και αν κρύβονται, είναι ξεκάθαρο ποιοι κινούν τα νήματα.

3.Προειδοποιώ τους επίδοξους «τιμωρούς» μου. Δεν φοβήθηκα ποτέ στη ζωή μου, τη σύγκρουση και τον αγώνα με ό,τι σάπιο και διεφθαρμένο μας οδήγησε εδώ. Να είναι σίγουροι, ότι μόνο γέλια προκαλεί η δήθεν «επαναστατική» φρασεολογία τους. Ο φόβος που θέλουν να επιβάλουν, θα μετατραπεί σύντομα σε εφιάλτη τους, γιατί θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, με μόνο εφόδιο τις χειροπέδες τους.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here