Υστερία έχει πάθει ο κόσμος με την τρομοκρατία – Καθηλώθηκε πτήση της Aegean

Αναστάτωση λόγω μαζικής υστερίας προκληθηκε  σε πτήση της Aegean από τη Λάρνακα με προορισμό  την Αθήνα. Η απογείωση του αεροπλάνου ήταν προγραμματισμένη για τις 16:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, λίγο πριν από  την απογείωση και ενώ οι μηχανές είχαν τεθεί σε λειτουργία ένας από τους επιβάτες ζήτησε να κατέβει από το αεροπλάνο γιατί -όπως είπε- είχε ξεχάσει το διαβατήριό του στην αίθουσα αναχωρήσεων.

Ο κυβερνήτης της πτήσης Α 905 θεώρησε σκόπιμο να επιτρέψει στον επιβάτη να αποβιβαστεί και στη συνέχεια έκλεισε την πόρτα για να αρχίσει πάλι την διαδικασία απογείωσηςί. Αρκετοί από τους επιβάτες αντέδρασαν όμως

*«Δεν ξέρουμε τι άφησε πίσω του στο αεροσκάφος αυτός ο επιβάτης που κατέβηκε. Δεν θέλω να ταξιδέψω» είπε ένας εκ των επιβατών και ζήτησε να του επιτραπεί να εξέλθει.

Τον ακολούθησαν στη συνέχεια και άλλοι επιβάτες που προφανώς συμμερίστηκαν την φοβία του και γενικά όλοι αναστατώθηκαν

Το αεροπλάνο εκκενώθηκε και ελέγχθηκε και τελικά απογειώθηκε με διόμισυ ώρες καθυστερηση

Οπως αποδείχτηκε πάντως  εκ των υστέρων από τον έλεγχο των αστυνομικών αρχών του αεροδρομίου της Κύπρου ο επιβάτης που κατέβηκε είπε ψευδώς ότι είχε ξεχάσει το διαβατήριό του στην αίθουσα αναχωρήσεων. Εκείνο που είχε ξεχάσει ήταν το laptop του και η  Aegean δεν του επέτρεψε να επιβιβαστεί εκ νέου στο αεροπλάνο

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here