Υποψήφια των Πανελλαδικών, ετών 77: «Δεν έχω άγχος»

 

Καλή επιτυχία στη μανούλα του εύχεται, μέσω του διαδικτύου, ο Σάββας Στεργίου από τη Σαμοθράκη. Η μητέρα του είναι 77 ετών και σήμερα έγραψε το πρώτο της μάθημα ως υποψήφια στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Η κυρία Ευθυμία Στεργίου σταμάτησε το σχολείο στην πέμπτη Δημοτικού. Πριν από δύο χρόνια, με την παρότρυνση του γιου της, αποφάσισε να επιστρέψει στα σχολικά θρανία για να εκπληρώσει το όνειρό της να σπουδάσει δασκάλα.  Μαθήτρια στο Εσπερινό Λύκειο Αλεξανδρούπολης , αποφόιτησε με επιτυχία και δεν δίστασε να κάνει και το επόμενο μεγάλο βήμα, να πάρει μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις. Σήμερα το πρωί ο γιος της την συνόδευσε στο εξεταστικό κέντρο.

«Δεν έχω άγχος. Περιμένω την ώρα και τη στιγμή παιδί μου που θα καθίσω σε εκείνο το θρανίο και θα πάρω το στυλό για να γράψω την πρώτη γραμμή στην κόλλα των εξετάσεων» λέει στο γιο της, όταν την ρωτά αν έχει άγχος.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο γιος της, Σάββας, εύχεται καλή επιτυχία στα παιδιά που αγωνίζονται για τη ζωή τους αλλά και στη γλυκιά μανούλα του που στα 77 της χρόνια θα καθίσει στο θρανίο να δώσει εξετάσεις για να εκπληρώσει ένα όνειρο που είχε από παιδί και οι καταστάσεις δεν της το επέτρεψαν.

«Το γράφω για να σας πω πόσο υπερήφανος νιώθω για τη μάνα μου αλλά και για να μας θυμίσω ότι ποτέ δεν είναι αργά για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας».

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here