Υπέρ Τόσκα ο Κοτζιάς, «αδειάζοντας» την Κουμουνδούρου

Ανακοίνωση εξέδωσε η κίνηση ιδεών και δράσης «ΠΡΑΤΤΩ» της οποίας ηγείται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, σχετικά με την «κόντρα» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Κουμουνδούρου και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με αφορμή την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις επεμβάσεις της αστυνομίας στις καταλήψεις της Θεσσαλονίκης.

Στην ανακοίνωση της κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ», σχολιάζεται αρνητικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το συγκεκριμένο θέμα και υπερασπίζεται η κυβερνητική πολιτική, στο πλαίσιο της οποίας, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας επιτελεί έργο που του έχει αναθέσει ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Από την κίνηση ιδεών και δράσης ΠΡΑΤΤΩ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να ασχολείται με την επέμβαση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για την τράπεζα Αττικής, ασχολείται με τον Αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα, ο οποίος επιτελεί έργο στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής, που του έχει αναθέσει ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Η ΝΔ ας αφήσει τα πυροτεχνήματα και τη στείρα αντιπολίτευση. Ο Ν. Τόσκας εκτέλεσε και θα εκτελεί τα καθήκοντά του με γνώμονα το καλό των πολιτών.

Ας αναλογιστούν όλοι τις ρευστές γεωπολιτικές συνθήκες και να συνειδητοποιήσουν ότι τα ιδεώδη της Πατρίδας και της Αριστεράς, είναι ευρύτερα, των όποιων ξεκομμένων από το Λαό καταλήψεων.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here