Τόσκας: Δεν έπρεπε να γίνει χρήση δακρυγόνων. Κι εγώ συνταξιούχος είμαι

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

«Δεν έπρεπε να γίνει χρήση δακρυγόνων, ήταν υπερβολική απέναντι στους συνταξιούχους» παραδέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, λέγοντας πως και ο ίδιος συνταξιούχος είναι και συμμερίζεται τα αιτήματά τους. 

Σε ερώτηση από ποιον δόθηκε η εντολή για ρίψη χημικών ανέφερε στο real fm: «Ηταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ήταν 1.200 διαδηλωτές συνταξιούχοι που διαμαρτύρονταν για το δίκιο τους. Ταρακουνήθηκαν τα λεωφορεία, εκεί δόθηκε από τον τοπικό διοικητή για χρήση δακρυγόνων. Εγώ ανέλαβα την πολιτική ευθύνη. Εγώ είμαι υπεύθυνος για τα καλά και για τα κακά».

«Μην  νομίζετε ότι δεν συμμεριζόμαστε τα αιτήματα αυτών των ανθρώπων», σημείωσε και χαρακτήρισε δίκαιο τον αγώνα των εργαζομένων προσθέτοντας πως «πρέπει να διαδηλώνουν. Και η κυβέρνηση προσπαθεί να σταθεροποιήσει την κατάσταση σε πολύ δύσκολες συνθήκες».

Δεν παρέλειψε πάντως να επιτεθεί σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ λέγοντας: «θα ήθελα να ρωτήσω τους υπουργούς της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πόσα δακρυγόνα πέφταν την εποχή τη δική τους; Γύρω στις 4000 στην εποχή τη δική τους».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here