Τσίπρας στο twitter: Μια από τις πολυπληθέστερες συγκεντρώσεις»στην Αβάνα

Με ένα tweet αποχαιρέτησε τον Φιντέλ Κάστρο και την Αβάνα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εκεί όπου συνέρρευσαν «για το τελευταίο αντίο στον Φιντέλ, εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου».

Χθες βράδυ στην Αβάνα, για το τελευταίο αντίο στον Φιντέλ. Εκατ. χιλιάδες κόσμου σε μία από τις πολυπληθέστερες συγκεντρώσεις που έχω δει», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο πρωθυπουργός και για του λόγου το αληθές, συνόδευσε το σχόλιό του από μια φωτογραφία από την κατάμεστη Πλατεία της Επανάστασης.

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας, αν και ο μοναδικός εν ενεργεία ηγέτης ευρωπαϊκής κυβέρνησης, δεν ήταν ο μόνος Ευρωπαίος στην τελετή στη μνήμη του Φ. Κάστρο. Ο Βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος που παραιτήθηκε του θρόνου του το 2014, ο τέως καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ, η υποψήφια του γαλλικού Σοσιαλιστικού κόμματος για τον προεδρικό θώκο στις εκλογές του 2007 Σεγκολέν Ρουαγιάλ και ο ιστορικός ηγέτης του Σιν Φέιν Τζέρι Άνταμς ήταν οι κυριότεροι, μαζί με τον Έλληνα πρωθυπουργό, «εκπρόσωποι» της ευρωπαϊκής ηπείρου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here