Τσίπρας: Μήνυμα φιλίας αλλά και αποφασιστικότητας για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα-Πυλώνας ασφάλειας και σταθερότητας η Ελλάδα

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ

Μήνυμα φιλίας, συνεργασίας και αποφασιστικότητας απηύθυνε προς πάσα κατεύθυνση ο πρωθυπουργός από την Αλεξανδρούπολη, κατά την ομιλία του στην τελετή του αγιασμού των υδάτων της πόλης.

Οπως επεσήμανε το μήνυμα φιλίας απευθύνεται προς όλους τους λαούς, καθώς η Ελλάδα αποτελεί φάρο αξιών, και πυλώνα ασφάλειας και σταθερότητας. «Τείνουμε χείρα συνεργασίας και ταυτόχρονα δηλώνουμε την αποφασιστικότητα μας να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα όπως αυτά απορρέουν από τις διεθνείς συμβάσεις και το διεθνές δίκαιο», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας.

Ο  πρωθυπουργός αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη σημασία που αποδίδει η κυβέρνηση  στην Αλεξανδρούπολη και με την παρουσία του ιδίου στην τελετή του εορτασμού και είπε χαρακτηριστικά: «Η Αλεξανδρούπολη να γίνει κόμβος διαμετακομιστικός, ενεργειακός, εμπορικός»

Νωρίτερα  μετά το πέρας της δοξολογίας, ο μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος χαιρέτησε τον πρωθυπουργό λέγοντας: «Σας υποδεχόμαστε με χαρά, και το πρόσωπο και τον θεσμό. Αισθανόμαστε τον ερχομό σας σας, ως μια δυναμική παρουσία που μας λέει να κάνουμε λίγη ακόμη δύναμη και υπομονή και τα καλύτερα θα έρθουν».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here