Τσίπρας : Δώσαμε έναν αγώνα με βάθος ψυχής. Δεν θα λυγίσουμε

ΦΩΤΟ: INTIME ( Α. BONETTI)

«Δώσαμε έναν αγώνα με βάθος ψυχής» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από τα Ανώγεια της Κρήτης, σημειώνοντας πως η απερχόμενη κυβέρνηση βρέθηκε «με το πιστόλι στον κρόταφο».

«Δεν θα λυγίσουμε, θα τα καταφέρουμε» είπε ο κ. Τσίπρας και σημείωσε πως «αυτός ο τόπος θα ξεπεράσει τις δυσκολίες».

«Δώσαμε έναν αγώνα με βάθος ψυχής, για να αναδείξουμε το δίκαιο ενός λαού που υποφέρει από τις αμαρτίες άλλων. Αναδείξαμε ένα σημαντικό ρήγμα, πιστέψαμε στο δίκιο μας, και όταν βρεθήκαμε με το πιστόλι στον κρόταφο κάναμε την επιλογή να μην πέσουμε στην παγίδα, αλλά να μείνουμε όρθιοι. Κάναμε έναν συμβιβασμό για να συνεχίσουμε να παλεύουμε» είπε και συνέχισε:

Είμαστε περήφανοι που δώσαμε αυτή τη μάχη, όλους αυτούς τους μήνες. Πήραμε αυτή τη δύσκολη επιλογή, να μην οδηγήσουμε τον τόπο σε μία μαζική και εθνική καταστροφή. Πριν από επτά μήνες, είχαν ετοιμάσει ένα σχέδιο γιατί έβλεπαν ότι ο πόθος ενός λαού να σταματήσει να βρίσκεται σε ομηρία δεν είχε σταματηθεί.

Όπως κατήγγειλε, κάποιοι σχέδιαζαν να πάνε στην κάλπη νωρίτερα, επισπεύδοντας την προεδρική εκλογή, με στόχο μέσα στον Φλεβάρη να κλείσουν τις τράπεζες, «ώστε να υποχρεωθούμε σε υποχώρηση».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here