Τσίπρας: Δεν θα επιτρέψουμε στο σκοτάδι της προπαγάνδας και της συκοφαντίας του παλιού πολιτικού και της διαπλοκής να καλύψει τη χώρα

 

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κάποιους να απειλούν να καλύψουν την χώρα στο σκοτάδι» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, όπου διεξάγεται η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Παιδεία.

«Δυστυχώς πλέον, το σκοτάδι της προπαγάνδας και της συκοφαντίας του παλιού πολιτικού συστήματος και των συστημικών Μέσων που στηρίζει απειλεί να καλύψει τα πάντα», είπε ο Πρωθυπουργός.

Κάνοντας μνεία στην απόσυρση Καλογρίτσα, τόνισε: «Τα επιχειρήματά σας τελειώνουν κάποια στιγμή. Τώρα που τελείωσε αυτή η καραμέλα τι θα πείτε;». Πρόσθεσε, δε, πως σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες για την Attica Bank, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πίσω από κανένα δάνειο. «Δεν πρέπει να μιλάτε για σχοινί εσείς» υπογράμμισε.

Ανέφερε ακόμη πως η κυβέρνηση βάζει τέλος στις παθογένειες και σε «όσα μας έφεραν εδώ», τα οποία, όπως υποστήριξε, έχουν αυτουργούς τις κυβερνήσεις μετά τη μεταπολίτευση και τα δύο κόμματα που συγκυβέρνησαν από το 2010 έως το 2015.

«Είμαστε εδώ για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση αλλά με την κοινωνία όρθια», συνέχισε ο Πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας ότι ο κύκλος της πρώτης αξιολόγησης κλείνει οριστικά.

Και πρόσθεσε πως ήδη τα πρώτα από τα χρήματα του τιμήματος, διοχετεύονται για κάλυψη αναγκών των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και πρόσθεσε πως 15.000 περισσότερα παιδιά θα πάνε σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα προσληφθούν 4.000 νοσηλευτές.

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here