Τρεις συλλήψεις για τη ληστεία στο Σκλαβενίτη Αμπελοκήπων

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχουν συλληφθεί δύο Έλληνες και ένα άτομο αραβικής καταγωγής, ως ύποπτοι για τη ληστεία στο υποκατάστημα του σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης στην οδό Πανόρμου στις 6.50 σήμερα το απόγευμα. Επίσης κρατείται ο οδηγός του ταξί στο οποίο επιβιβάστηκαν οι δράστες μετά τη ληστεία για να διερευνηθεί αν ήταν συνεργός τους ή αν έτυχε να μπουν στο συγκεκριμένο όχημα.

Συγκεκριμένα, οι τρεις άνδες, ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται με τραύμα στην κοιλιά, λήστεψαν με την απειλή όπλων το σούπερ μάρκετ του Σκλαβενίιτη στην οδό Πανορμου και στη συνέχεια διέφυγαν με ταξί. Η ΔΙΑΣ που ειδοποιήθηκε εντόπισε ταξί με 3 άνδρες επιβάτες περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από τη ληστεία και όταν τους ζήτησε να αποβιβαστούν, ένας από αυτούς βγήκε και προέταξε το όπλο του οπότε ο αστυνομικος τον πυροβόλήσε. Δεν ξέρουμε αν πυροβόλησε και ο δραστης αν και η αστυνομία αναφέρει οτι ο ληστής «τραυματίσθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών». Επάνω στους άνδρες που συνελήφθησαν βρέθηκαν δύο όπλα ρέπλικες (δηλαδή αντίγραφα όπλων), και δεν είναι σαφές αν ήταν λειτουργικά ή όχι και αν πυροβόλησαν.

Ο άνδρας αραβικής καταγωγής και ο ένας εκ των Ελληνων συλληφθέντων είχαν αποφυλακισθεί σχετικά πρόσφατα -είχαν εκτισει ποινές για κλοπές.

Βρέθηκαν με τα χρήματα που είχαν πάρει από τα ταμεία του Σκλαβενίτη  μέσα σε σακούλες σούπερ μάρκετ, σαν ψώνια.

Παρόμοιες ληστείες εις βάρος σούπερ μάρκετ του Σκλαβενίτη έχουν διαπραχθεί περίπου 10 τα τελευταία χρόνια.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here