Τραμπ: Θεωρίες συνωμοσίας τα περί ανάμιξης της CIA στις εκλογές

Κατά της έκθεσης της CIA η οποία αναφέρει ότι η Ρωσία παρενέβη στις προεδρικές εκλογές επιδιώκοντας να τον βοηθήσει στρέφεται ο εκλεγμένος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντας τα όσα αναφέρει, ως «θεωρίες συνωμοσίας».

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Twitter, αναφέρει: «Φανταστείτε (τι θα γινόταν) εάν τα αποτελέσματα των εκλογών ήταν αντίθετα και προσπαθούσαμε ΕΜΕΙΣ να παίξουμε το χαρτί Ρωσία/CIA. Τότε όλοι θα μιλούσαν για θεωρία συνωμοσίας!»

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναρωτήθηκε, επίσης, για ποιο λόγο οι ισχυρισμοί αυτοί δεν έγιναν γνωστοί πριν τις εκλογές.

«Εάν δεν πιάσετε τους χάκερ στα πράσα είναι πολύ δύσκολο να βρείτε ποιος κάνει την κυβερνοεπίθεση. Γιατί δεν είχε γίνει αυτό γνωστό πριν τις εκλογές;» αναρωτήθηκε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Τραμπ.

Τον Οκτώβριο το FBI είχε σημειώσει ότι πιστεύει πως η Ρωσία κρυβόταν πίσω από τις κυβερνοεπιθέσεις στο Δημοκρατικό Κόμμα. Ωστόσο, την Παρασκευή η CIA ανακοίνωσε πως στόχος της Ρωσίας ήταν να βοηθήσει τον Τραμπ να εκλεγεί.

Σε συνέντευξή του στο Fox News, ο Τραμπ χαρακτήρισε «γελοίους» τους ισχυρισμούς και απέρριψε ότι υπήρξε παρέμβαση της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here