Τραμπ θα ψηφίσει ο ετεροθαλής αδελφός του Ομπάμα

Ο μεγάλος και ετεροθαλής αδελφός του Ομπάμα, Μαλίκ Ομπάμα, δηλώνει ότι θα ψηφίσει Τραμπ «για να ξαναγίνει σπουδαία χώρα η Αμερική». Ο Ομπάμα έχει άλλα 7 ετεροθαλή αδέλφια πάντως….

"αδελφός" Ομπάμα

Σε συνέντευξξ που έδωσε τηλεφωνικά απο το χωριό του στην «New York Post» (μένει πλέον στην αγροτική περιοχή  Kogelo στην Κένια) είπε:

«Είμαι απογοητευμένος από την διακυβέρνηση του αδελφού μου. Ο Τραμπ μιλάει μέσα από την καρδιά του. Επίσης  με ενόχλησε που δεν ασκήθηκε διωξη στην Χιλαρι Κλιντον για τα e-mail της. Δεν μπορείς να εισαι αμελής σε αυτά όταν εισαι υπουργός Εξωτερικων»

Ο Μαλίκ Ομπάμα πάντως έχει βγάλει και βιβλίο που έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον αδελφό του. Σε αυτό μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο Καντάφι ήταν απώλεια για την Λιβύη και ο θάνατός του ήταν εις βάρος της χώρας.

«Σε αυτό το ζήτημα ο αδελφός μου με απογοήτευσε πολύ», είπε ο Μαλίκ Ομπαμα.

Ενας επιπλέον λόγος που αυτή τη φορά θα ψηφίσει Ρεπουμπλικανούς (που είναι κατά κάποιον τρόπο η δεξιά στις ΗΠΑ ενώ οι Δημοκρατικοί είναι θα μπορούσε κανείς να πει με την ευρυτάτη έννοια του όρου, οι σοσιαλιστές) είναι το γεγονός ότι οι Ρεπουμπλικανοί δεν υιοθετούν τον γάμο ομόφυλων.

Ο Μαλίκ έφερε σε αμηχανία τον αμερικανό Πρόεδρο άλλη μια φορά,  όταν στον τρίτο του γάμο επέλεξε για νύφη μια ανήλικη.

Ο Μαλίκ Ομπάμα έμενε παλιότερα στο Μέριλαντ όπου δούλευε πολλά χρόνια ως λογιστής

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here