Τραγική η κατάληξη: πατέρας και κόρη βρέθηκαν νεκροί μετά απο αναζήτηση 23 ημερών

Νεκροί βρέθηκαν τελικά ο 68χρονος πατέρας με προβλήματα υγείας και η 44χρονη κόρη,  με ζητήματα ψυχικης υγείας, που είχαν χαθεί από τις 16 Ιουλίου ενώ προσπαθούσαν να φτάσουν στο χωριό που παραθέριζαν, στα Δουνέικα. 

 

eksafanisi1a-2_c615090f1a9f3a134ad3b95611803ae7

Ο πατέρας και η κόρη σύμφωνα με την τοπική ιστοσελιδα  ilialive.gr  είχαν νοικιάσει  με τη μητέρα της οικογένειας ένα διαμέρισμα για διακοπές στα Δουνέικα στις αρχές Ιουλίου. Το Σάββατο της 16ης Ιουλίου είχαν αφήσει τη μητέρα στο σπίτι που παραθέριζαν και πήγαν  πατέρας και κόρη  με το αυτοκινητο  σε μια εκκλησία 500 μέτρα απο το «εξοχικό».  Όμως μετά τον εκκλησιασμό τους στην Αγία Μαρίνα δεν μπόρεσαν να ξαναβρούν το δρόμο για το νοικιασμένο σπίτι και τους είχαν δει να περιφέρονται με το ΙΧ τους επί ώρες κάνοντας κύκλους σε διάφορα χωριά της περιοχής, σε μικρή ακτίνα απο τον προορισμό τους, τον οποιο όμως δεν βρήκαν ποτέ…

Τελευταία  φορά είχαν θεαθεί με  το Χιουντάι τους  στις 4 τα χαράματα της 17ης Ιουλίου στο χωριό Κουρούτα, να λένε ότι έχουν χαθει και να ζητούν κατευθύνσεις για το πώς να πάνε στο θέρετρο.  Ενώ όμως η κόρη έδειχνε παρά τα προβλήματά της ήρεμη, ο πατέρας απεναντίας  έδειχνε πανικόβλητος και οι κάτοικοι πιστεύουν ότι ενώ του υπέδειξαν το δρόμο, μάλλον δεν ήταν πλέον  σε θέση να  παρακολουθήσει τι του έλεγαν γιατί ήταν αλαφιασμένος και σε κρίση.

Και οι δύο έπρεπε να παίρνουν φάρμακα για προβλήματα υγείας που είχαν και ένας λόγος που ανησυχούσαν οι συγγενείς τους στο Ίλιον ήταν ότι χωρίς τα φάρμακα η κατάσταση και των δυο (για διαφορετικους λόγους) θα επιδεινωνόταν.

Τελικά βρέθηκαν σήμερα στην περιοχή Πηνεία, κοντά στο χωριό  Μπόρσι, σε  απόσταση  40 χιλιομέτρων απο το παραλιακό θέρετρό τους. Ο πατέρας ήταν νεκρός στην θέση του οδηγού και η κόρη νεκρή περίπου 400 μέτρα πο πέρα. Πρέπει να ήταν νεκροί από πάρα πολλές μέρες, αφού πλέον οι σοροί ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης. Τους βρήκε ένας κάτοικος της περιοχής στο αγρόκτημά του κατά σύμπτωση, όταν πήγε εκεί για δουλειές, σε μια πολύ απομονωμένη περιοχή στη θέση Κασταράζη (φωτ. του ilialive.gr κάτω)

image_1

Για την ανεύρεσή τους είχε σηκωθεί και ελικόπτερο που όμως δεν είχε εντοπίσει κανένα ίχνος τους. Εγιναν και πεζή περιπολίες αλλά και πάλι δεν ανευρέθησαν.

Οι αστυνομικοι σκέφτηκαν μήπως πατέρας και κόρη είδαν κι απόειδαν και  αποφάσισαν να γυρίσουν στην Αθήνα, όμως παρότι αστυνομικος απο το τμήμα του Ιλίου πηγαίνει κάθε μέρα στο σπίτι τους,  ουτε εκεί υπήρχαν σημεια ζωής.

Έγιναν πολλές  επίγειες αναζητήσεις σε πολλά σημεία της διαδρομής που μπορει να πήρε κατά λάθος ο 68χρονος με το αυτοκίνητό του και ερευνήθηκαν  ακόμα και αρδευτικά κανάλια, όμως δεν είχε  εντοπιστεί τίποτα.

Θα γινει ιατροδικαστκή εξέταση για να διερευνηθούν τα αίτια και οι συνθήκες θανάτου αλλά με μια πρώτη εξέταση ο ιατροδικαστής αποκλείει την εγκληματική ενέργεια από χρήση όπλου κ.λπ.. και  θεωρεί ότι υπάρχουν για τον πατέρα τουλάχιστον ενδείξεις θερμοπληξίας

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here