Τραγικές συνθήκες διαμονής στο Ρίο-Η ελληνική αποστολή άλλαξε δωμάτια λόγω πλημμύρας

Η κατάσταση που βρήκε η ελληνική αποστολή στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακό χωριού το Ριο  είναι πρωτοφανής για τέτοιο επίπεδο. Οι εσωτερικοί χώροι των κτιρίων θυμίζουν γιαπί, τα οργανωτικά προβλήματα είναι πολλά, ενώ προκύπτουν και σημαντικά προβλήματα στις υποδομές, που κάνουν την παραμονή των αθλητών εξαιρετικά δύσκολη.

Σε τέτοιο βαθμό ώστε η ελληνική αποστολή αναγκάστηκε να αλλάξει δωμάτια και όροφο, γιατί κάποια σημεία πλημμύρισαν!

Μάλιστα, στο θέμα αυτό αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84» και στην εκπομπή «Sport City», ο αρχηγός της αποστολής Ισίδωρος Κούβελος, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων:

«Η κατάσταση είναι τραγική, όσον αφορά τη διαμονή μας στο Ολυμπιακό Χωριό. Από έξω είναι ένα κόσμημα, αλλά από μέσα θυμίζει γιαπί. Δεν λειτουργούν τα υδραυλικά, τρέχουν τα νερά, δεν υπάρχουν καθρέπτες στα μπάνια. Να φαντασθείτε ότι αλλάξαμε όροφο γιατί πλημμυρίσαμε.

Κι αυτά είναι λίγα μπροστά σε αυτά που τραβάνε οι άλλες αποστολές, όπως η ιαπωνική, όπου είχαν διαρροή αερίου.

Kάθε πρωί στο μίτινγκ των αρχηγών αποστολών, ακούγονται πολλά παράπονα και οι υπεύθυνοι απλά μας διαβεβαιώνουν ότι θα λυθούν. Αυτά που αντιμετωπίζουμε είναι πρωτοφανή.

Και το πρόβλημα με τις μετακινήσεις είναι τεράστιο. Η εθνική πόλο έχασε μια προπόνηση, επειδή ο οδηγός έχασε το δρόμο προς το κολυμβητήριο.

Μας ζήτησαν χίλιες φορές συγγνώμη, αλλά τι να την κάνουμε;»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here