Το ISIS προς τους οπαδούς του: «Βρείτε στοχους στη Ρωσία»

Το Ισλαμικό Κράτος ζητάει απο τους οπαδούς του με νέο βίντεο να βρουν στόχους στη Ρωσία «μεταφέροντας» το πρόβλημα απο την Συρία και το Ιράκ (όπου το ISIS πλεον μειονεκτεί)  στο έδαφος των χωρών που το μάχονται

Στο διαρκείας 9 λεπτών βίντεο, οι τζιχαντιστές αναφέρουν μεταξύ άλλων

«Άπιστε Πούτιν, θα έρθουμε και θα σας σκοτώσουμε μέσα στο σπίτι σας.  Αδέρφια! Σκοτώστε και πολεμήστε τους!  Ενεργήστε με όποιο όπλο μπορείτε στις χώρες που μάχονται το Χαλιφάτο»

Επισης μιλούν συγκεκριμένα «για τα αδέλφια στον Καύκασο και την Τσετσενία» αλλά και οπουδήποτε αλλού, και τους συνιστούν να χρησιμοποιήσουν εναντίον των Ρώσων «σχοινιά, μαχαίρια κι ό,τι βρουν»

ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα ότι ένα ελικόπτερό του καταρρίφθηκε στην επαρχεία Ιντλίμπ της Συρίας και είναι νεκροί ο πιλότος και τέσσερεις επιβαίνοντες

Το στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου Mi-8 κατερρίφθη κατά την επιστροφή του στη βάση του  μετά την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας στο Χαλέπι.

«Οι  επιβαίνοντες στο ελικόπτερο είναι νεκροί. Ο θάνατός τους ήταν ηρωικός» δήλωσε ο εκπρόσωπος  Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πέσκοβ, συμπληρώνοντας «η  Μόσχα θα συνεχίσει να μάχεται κατά της τρομοκρατίας σε όλα τα μέτωπα, παρά τις απειλές του Ισλαμικού Κράτους».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here