Το φεστιβάλ νέων θεατρικών ομάδων για έβδομη χρονιά στο Επί Κολωνώ

Παράθυρο στους νέους καλλιτέχνες ανοίγει για μια ακόμη χρονιά, το θέατρο Επί Κολωνώ διοργανώνοντας και φέτος το φεστιβάλ Off-Off Athens του 2015.

Στα έξι προηγούμενα φεστιβάλ η συμμετοχή υπήρξε μεγάλη, ενώ πολλές από τις συμμετέχουσες παραστάσεις, προσελκύοντας το ενδιαφέρον και την αποδοχή, συνεχίστηκαν με επιτυχία μέσα στην επόμενη θεατρική περίοδο, είτε στο Επί Κολωνώ είτε σε άλλον χώρο.

Η φυσιογνωμία του συγκεκριμένου θεατρικού  φεστιβάλ παραμένει πλουραλιστική, ενώ βασικός στόχος των διοργανωτών είναι να μη θέσουν καλλιτεχνικά κριτήρια επιλογής .
Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία και φέτος να πειραματιστούν ελεύθερα σε έναν καλλιτεχνικό «τόπο» – στην περίμετρο της αθηναϊκής θεατρικής σκηνής – με μόνο στόχο να ανθίσει η δημιουργική έκφραση.

27_Gorgona_s

Οι διαφορετικές αντιλήψεις των ομάδων για το θέατρο και την τέχνη γενικότερα, όπως και η συνάντησή τους με το θεατρόφιλο κοινό, δημιουργούν ένα κλίμα δημιουργικής αλληλεπίδρασης, άμιλλας και επικοινωνίας που συχνά μεταφέρεται “after hours” και στην αυλή του θεάτρου με τους συντελεστές των παραστάσεων να έρχονται σε άμεση επαφή με το κοινό, τις άλλες ομάδες και με επαγγελματίες του θεατρικού χώρου. Ένα πραγματικό open showcase.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του Off-Off Athens, o χώρος Επί Κολωνώ, θα παρασχεθεί δωρεάν στους συμμετέχοντες, μαζί με τεχνική υποστήριξη.

Σε κάθε βραδιά θα παρουσιαστούν οι παραστάσεις δυο διαφορετικών ομάδων, ενώ η κάθε ομάδα θα πραγματοποιήσει δυο παραστάσεις σε δύο συνεχόμενες μέρες.

 

32_MissJulie2_s

Πληροφορίες:

Διάρκεια Φεστιβάλ:   Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί από 26 Μαΐου έως 28 Ιουνίου 2015. με συμμετοχή 33 θεατρικών σχημάτων.

Τόπος:   Κεντρική Σκηνή του Επί Κολωνώ.

Διάρκεια Παραστάσεων:  Η διάρκεια κάθε παράστασης δεν θα υπερβαίνει τα 60 λεπτά.

Εισιτήριο:  Η γενική είσοδος είναι 5,00€ για τη μία παράσταση και 6,00€ για τις δύο παραστάσεις της ίδιας βραδιάς. Εισιτήριο διαρκείας: 30,00€

Ώρα έναρξης:   καθημερινά στις 20:45 για την πρώτη παράσταση

και στις 22:00 για τη δεύτερη παράσταση.

Doors Open at: 19:30
Το μπαρ και η αυλή του θεάτρου λειτουργεί καθημερινά από τις 7:30μμ ως αργά το βράδυ.

www.epikolono.gr

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here