Το τέλος της σειράς Game of Thrones

Οπως επιβεβαίωσε ο διευθυντής προγράμματος του αμερικανικού δικτύου HBO, Κέισι Μπλόις, η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Game of Thrones θα ολοκληρωθεί με το τέλος της 8ης σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη στιγμή είμαστε εν αναμονή των γυρισμάτων της 7ης σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Κέισι Μπλόις σε συνέντευξη Τύπου στο Μπέβερλι Χιλς είπε ότι το πλάνο των Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ.Μπ. Βάις είναι να ολοκληρωθεί η σειρά σε δύο σεζόν, προσθέτοντας ότι εκείνος δεν θα έλεγε «όχι» σε μερικές ακόμα σεζόν.

«Έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό τους για τον αριθμό των επεισοδίων που θέλουν να γυρίσουν» είπε ο Μπλόις. «Πιστέψτε με, εάν μπορούσα να τους πείσω να γυρίσουν περισσότερα, θα το έκανα. Θα ήθελα να κάνω άλλες δέκα σεζόν. Αλλά είμαστε αναγκασμένοι να σεβαστούμε την επιθυμία τους για το καλό της σειράς» τόνισε.

Δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων και αρκέστηκε να πει ότι ο αριθμός των επεισοδίων για την 8η σεζόν δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Το HBO είχε ήδη επιβεβαιώσει ότι η 7η σεζόν θα διαρκέσει επτά επεισόδια και όχι δέκα και επιβεβαίωσε ότι καθώς η 7η σεζόν θα ξεκινήσει αργότερα λόγω καιρού, δεν θα μπορεί να είναι υποψήφια για Emmy του χρόνου.

Άφησε, πάντως, ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός spinoff (δηλαδή μιας νέας ιστορίας που να αφορά κάποιον/κάποιους από τους χαρακτήρες ή που να αφορά τον ευρύτερο κόσμο της σειράς).

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here