Το παράκαναν οι Αυστριακοί -«Στην Τουρκία επιτρέπεται το σεξ με παιδιά κάτω των 15 ετών» – Έξαλλοι και με το δίκιο τους οι Τούρκοι

Το ακρδοεξιό και ρατσιστικό τους μένος ξεσπάνε στους Τούρκους οι Αυστριακοί (αφού δεν ειναι polically coorrect να το «βγάλουν» σε πρόσφυγες μετανάστες) και έφτασαν στο σημείο να αναγράφουν στο αεροδρόμιο (στη μπάρα με τις κυριώτερες ειδήσεις) πολύ προκλητικούς τίτλους.

Ο τελευταίος (που προκάλσε και νέα, εύλογη έκρηξη της Τουρκίας) έλεγε

  • «η Τουρκία επιτρέπει τις σεξουαλικές πράξεις με παιδιά κάτω των 15 ετών».

Όμως υπάρχει και προηγουμενο. Προ ημερών άλλη ανάρτηση (για την οποία και πάλι είχαν γρινιάσει οι Τουρκοι, ανέφερε:

  • «ταξιδεύοντας στην Τουρκία το μόνο που κάνετε είναι να υποστηρίζετε τον Ερντογάν».

Οι αναρτήσεις αυτές στην ηλεκτρονική ειδησεογραφική στήλη (ticker) στο αεροδρόμιο της Βιέννης προκάλεσαν την αντίδραστη του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών

Ο  επιτετραμμένος της αυστριακής πρεσβείας στην Άγκυρα έγινε αποδέκτης των διαμαρτυριών  «για απρεπείς αναφορές για την Τουρκία»

Σύμφωνα με αξιωματούχο του τουρκικού υπουργείου των Εξωτερικών:

* «Η ενόχληση  και η ανησυχία μας για την αμαύρωση της εικόνας της Τουρκίας και τη δημόσια παραπληροφόρηση, εκφράστηκαν με τον πιο έντονο τρόπο στον επιτετραμμένο της Αυστρίας»

Ο τουρκικός ποινικώς κώδικας ορίζει τα 18 έτη ως ηλικία συναίνεσης για σεξουαλική επαφή.

Οι σχέσεις Αυστρίας (αλλά και Γερμανίας) με την Τουρκια έχουν επιδεινωθεί κάθετα τον τελευταίο καιρό, απλώς η Γερμανία είναι λιγότερο ακραία στον «αντιτουρκισμό» της. Η Αυστριακή κυβέρνηση όμως δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα  και ίσως σε αυτό παίζει ρόλο το ότι αντιμετωπίζει εκλογές και ο δεξιός κυβερνητικός  συνασπισμός επειδή βλέπει ανερχόμνη την ρατσιστική ακροδεξιά, θέλει να «κερδίσει» τμήμα των ακροδεξιών ψηφοφόρων με όποιο τρόπο μπορεί. Σε αυτό το πλαίσιο, και με δεδομένο ότι η άκρα δεξιά καταφέρεται και εναντίον των προσφύγων αλλά και εναντίον των πολλών χιλιάδων Τουρκων μεταναστών που ζουν στη χώρα, οι Αυστριακοί πολιτικοί ανακάλυψαν αίφηνης ότι η Τουρκια ζει στο μεσαίωνα.

Δημιουργούν δε πάρα πολλά εμπόδια στην ευρω-τουρκική συμφωνια επί του προσφυγικού αδιαφορώντας παντελώς για τη συσσώρευση απελπισμένων προσφύγων σε μια χώρα μικρή σαν την Ελλάδα. Προ διμήνου ο υπουργός Εξωτερικών τους μάλιστα είχε πει ότι «μπορεί να δημιουργήσουμε μια νήσο Έλις σε ενα ελληνικό νησί».….

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here