Το Νόμπελ Ειρήνης στους νησιώτες του Αιγαίου – πάνω από 400.000 οι υπογραφές

Ξεπέρασε τις  400.000 υπογραφές από όλο τον κόσμο,  η καμπάνια που έχει ξεκινήσει μέσω του διαδικτύου για να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους έλληνες νησιώτες που έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους σε χιλιάδες  πρόσφυγες. Απομένουν λίγες ώρες μέχρι  τα μεσάνυχτα της  Κυριακής για να να «συνυπογράψουμε» όλοι την υποψηφιότητα για το Νόμπελ Ειρήνης στους ήρωες του Αιγαίου.

Στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου  κορυφώνεται η προσπάθειά συλλογής 500.000 υπογραφών στη διαδικτυακή ψηφοφορία του avaaz.org με στόχο να κατατεθεί πρόταση στη Νορβηγική Ακαδημία ώστε να απονεμηθεί στους Ήρωες του Αιγαίου το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.

Ταυτόχρονα τα websites θα κοινοποιήσουν σε όλα τα social media το ψήφισμα ζητώντας υπογραφές. Ακόμα και με μαζική αποστολή e-mail σε κάθε φίλο, συνάδελφο, συνεργάτη, όλοι μαζί θα βάλουμε στόχο να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε τις 500.000 υπογραφές. Hashtags σε Facebook και Twitter: #NobelPeacePrize #GreekIslanders

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο αριθμός των υπογραφών είχε ξεπεράσει τις 408.000 ενώ χθες και  ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος εξέφρασε τη στήριξή του στο ψήφισμα να δοθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους Ήρωες των Nησιών του Αιγαίου.

Το Νόμπελ Ειρήνης στο Αιγαίο ένωσε και τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας καθώς επίσης και τις πέντε πολιτικές ομάδες της Ευρωβουλής, από το Λαϊκό Κόμμα, τους Σοσιαλιστές και τους Πράσινους, ως τους Φιλελεύθερους και την ομάδα της Αριστεράς.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here