Το ισλαμικό κράτος ανέλαβε την ευθύνη. Απειλούν Λονδίνο, Ρώμη, Ουάσινγκτον

Σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία το Ισλαμικό κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το αιματοκύλισμα στο Παρίσι.  Την ίδια  στιγμή , υποστηρικτές  του ισλαμικού κράτους πανηγυρίζουν για τις συντονισμένες τρομοκρατικές ενέργειες που σκόρπισαν τον θάνατο.  Σύμφωνα με διεθνή δίκτυα, δεν είναι λίγοι όσοι αναρτούν στο Τwitter μηνύματα υποστήριξης σε εκείνους που βρίσκονται πίσω από το μακελειό.

Μετά το Παρίσι θα έρθει η σειρά της Ρώμης, του Λονδίνου και της Ουάσινγκτον», λέγεται πως αναφέρει  μήνυμα της οργάνωσης στο διαδίκτυο και προσθέτει: «Να θυμάστε, να θυμάστε την 14η Νοεμβρίου. Δε θα ξεχάσουν ποτέ αυτή την ημέρα όπως την 11η Σεπτεμβρίου».

 

«Η Γαλλία φλέγεται», «Το Παρίσι στις φλόγες», είναι μερικές από τις αναρτήσεις στο Διαδίκτυο υποστηρικτών του Ισλαμικού Κράτους.

«Το Παρίσι είναι στις φλόγες», «Η Γαλλία φλέγεται», «Να μας περιμένετε», «Σταυροφόροι ερχόμαστε με βόμβες και όπλα», είναι μόνο μερικές από τις αναρτήσεις χρηστών του Διαδικτύου που λέγεται πως στηρίζουν το Ισλαμικό Κράτος.

«Ο Αλλάχ είναι μεγάλος. Ο τρόμος έφτασε στα οχυρά του σταυρού στο Παρίσι. Το ΙΚ θα πρέπει να λάβει την ευθύνη για την επιχείρηση για να δείξει στον κόσμο ότι οι μουσουλμάνοι έχουν βαριά πόδια», γράφει ένας άλλος  φανατικός ισλαμιστής.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here