Τουρκία: Σχεδιαστής μόδας ξυλοκοπείται στο αεροδρόμιο της Κων/πολης(βίντεο)

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Τουρκία. Το βράδυ της Δευτέρας, ο σχεδιαστής μόδας Barboros Şansal που προκάλεσε αντιδράσεις με το βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο για το νέο έτος, βρέθηκε αντιμέτωπος μ΄ένα μανιασμένο πλήθος επιβατών οι οποίοι του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια, όπως δείχνουν βίντεο, στο αεροδρόμιο της Κων/πολης. O σχεδιαστής, γνωστός πολέμιος του Ερντογάν, απελάθηκε από τη κατεχόμενη Κύπρο όπου έκανε ολιγοήμερες διακοπές στην Τουρκία, μετά από απαίτηση τη Αγκυρας.

Ο Σανσάλ συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές και κρατείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τουρκικό και τον τουρκοκυπριακό τύπο, η «αστυνομία» του κατοχικού καθεστώτος έθεσε υπό κράτηση τον Σανσάλ και τον παρέδωσε στις αρχές της Τουρκίας με την προγραμματισμένη πτήση των Τουρκικών Αερογραμμών σήμερα (Δευτέρα) το βράδυ.

 

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα, στον Σανσάλ, επιτέθηκαν επιβάτες και μέσα στο αεροπλάνο της επιστροφής από την κατεχόμενη Λευκωσία.

Στο προσωπικό του βίντεο που ανέβασε και προκάλεσε τις αντιδράσεις, ο Σανσάλ, λέει ότι θα πιεί πολύ, ασκεί σκληρή κριτική για διαφθορά, βιασμούς, δωροδοκίες και αδιάλλακτη θρησκοληψία στη Τουρκία ενώ τελειώνει λέγοντας «Πνίξου στα σκ… σου Τουρκία».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here