Τι λέει ο Θ. Πετράκος για Τσίπρα και δραχμή

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

«Συμφωνώ μαζί σου ότι σε 1 χρόνο θα έχουμε με το εθνικό νόμισμα μεγάλη ανάπτυξη, αλλά δε θα αντέξουμε τους πρώτους 3 με 6 μήνες» φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός Αλεξης Τσίπρας στον τότε βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Όπως έκανε γνωστό ο τότε βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, τον Απρίλιο του 2015 επισκέφτηκε τον Πρωθυπουργό στο γραφείο του και του ζήτησε να πουν στο λαό όλη την αλήθεια, μιας και οι δανειστές δεν τηρούσαν την ενδιάμεση συμφωνία του Φεβρουαρίου του 2015.

Σύμφωνα με τον κ. Πετράκο ο Πρωθυπουργός τον ρώτησε «τι θες, να πάμε στη δραχμή;» και πρόσθεσε, «συμφωνώ μαζί σου ότι σε 1 χρόνο θα έχουμε με το εθνικό νόμισμα μεγάλη ανάπτυξη, αλλά δε θα αντέξουμε τους πρώτους 3 με 6 μήνες».

Ο κ. Πετράκος χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «φοβισμένο ηγέτη,» ενώ στις αναφορές του περί θριάμβου στο δημοψήφισμα, ο κ. Πετράκος τον κατηγόρησε ότι περιπαίζει τη νοημοσύνη των πολιτών που με 62% αποφάσισαν να πουν όχι στα μνημόνια, κι αυτός, καταπατώντας τη λαϊκή βούληση, το μετέτρεψε στο 3ο μνημόνιο, που ξεπούλησε την περιουσία της χώρας.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here