Τι απαντά η δημοσιογράφος Ευαγγ. Τσικρίκα στον Π. Πολάκη

ΦΩΤΟ: IN TIME(Δ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ)

Στην προσωπική επίθεση που της εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Π. Πολάκης, απάντησε η δημοσιογράφος Ευαγγελία Τσικρίκα. Ο κ. πολάλης σε υπερβολικά οξύ τόνο και υπερβαίνοντας κατά πολύ το μέτρο, είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες της δημοσιογράφους με πολιτικούς της ΝΔ στη Βουλή, αποκαλώντας «θεραπαινίδα και λιβανιστήρι».

Μιλώντας στον Βήμα 99,5, η κ. Τσικρίκα αναφέρει: «Όλες αυτές είναι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν εν ώρα δουλειάς. Δεν βρήκαν τίποτα να προσάψουν και έβγαλαν εκείνες τις φωτογραφίες. Αν λοιπόν θέλουν τόσο πολύ, να βγάλω και φωτογραφίες και με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πρωτοκλασάτα, με τον πρωθυπουργό… Γιατί με τον Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν βγάζουν όλοι οι συντάκτες φωτογραφίες αναμνηστικές;

» Μπορώ μετά από 20 χρόνια στη δουλειά να κάνω κριτική σε οποιονδήποτε πολιτικό, σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, γιατί ακριβώς δεν ξέρει τι ψηφίζω, και νομίζω ότι μπορώ να μιλάω με αντικειμενικότητα, αυτό είναι το παράσημό μου.

» Ας κάνουν ό,τι θέλουν, δεν με ενδιαφέρει πραγματικά.. Καταλαβαίνω αυτήν την πρακτική, είναι όντως πρωτόγνωρη… Έχουν χάσει κάποιοι την ψυχραιμία τους, δεν πειράζει».

Μετά την επίθεση Πολάκη κατά της κ. Τσικρίκα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησε φωτογραφία της δημοσιογράφου και με τον Αλέξη Τσίπρα.

 

Η προσωπική επίθεση Πολάκη

Χρησιμοποιώντας φράσεις όπως«θεραπαινίδα» και «λιβανιστήρι» και αναρτώντας φωτογραφίες της δημοσιογράφου με κορυφαία στελέχη της ΝΔ και συναδέλφους της στη Βουλή, αναφέρει: «Βρε βρε την κυρία Τσικρίκα που την «απολύει» η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της .

»Το 2011-12-13-14 δεν πόναγε ,δεν δάκρυζε ,δεν ρωτούσε αλλα ως θεραπαινιδα και λιβανιςτηρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες «οικογενειακές»φωτογραφίες».

Η δημοσιογράφος του Σταρ Ειρήνη Σαββοπούλου

Στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook η δημοσιογράφος του Star, Ειρήνη Σαββοπούλου, δημοσίευσε φωτογραφία της με την κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη και με το σχόλιο: «Προς κο Πολάκη: Επειδή φαντάζομαι ότι θα ψάξατε και το δικό μου το fb μήπως αυτή η φωτό με «γλίτωσε»».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here