Τα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ στα τρακτέρ των αγροτών γύρω από την Αθήνα

 

Κυβέρνηση και ΕΛ.ΑΣ διαμηνύουν ότι τα τρακτέρ των αγροτών δεν πρόκειται να προσεγγίσουν το κέντρο της Αθήνας την ερχόμενη Παρασκευή, επικαλούμενες διατάξεις του ΚΟΚ. Για τον σκοπό αυτό σχεδιάζονται  να στηθούν αστυνομικά μπλόκα σε πολλά σημεία της Αττικής.

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, η αστυνομία θα στήσει τα δικά της μπλόκα στα διόδια Αφιδνών, στην Ελευσίνα, στον Αλιμο, στο Παλατάκι Χαϊδαρίου, στο Σταυρό Αγ. Παρασκευής και στο λιμάνι του Πειραιά.

Την ίδια στιγμή αυξάνεται κατακόρυφα και ο αριθμός των αστυνομικών δυνάμεων που επιτηρούν τα μπλόκα, ώστε να αποτραπούν απρόβλεπτες καταστάσεις και να υπάρχει άμεση ενημέρωση του κέντρου επιχειρήσεων για το πόσοι αγρότες κατεβαίνουν προς Αθήνα και με ποιον τρόπο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ενισχυμένο μπλόκο θα υπάρχει στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, ενώ τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους αγρότες θα πρέπει να σταθμεύσουν είτε στο στάδιο του Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο, είτε στη Λεωφόρο Αθηνών.

Από εκεί οι αγρότες θα πρέπει να βρουν διαφορετικό μέσο, για να φτάσουν στο κέντρο της Αθήνας ειδάλλως θα φτάσουν μέχρι εκεί πεζή.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here