Βίντεο:Τα αδέλφια Αμπντεσλάμ χορεύουν σε μπαρ, 9 μήνες πριν το μακελειό στο Παρίσι

Βίντεο δείχνει τα αδέλφια Αμπντεσλάμ να διασκεδάζουν και να χορεύουν σε πολυσύχναστο μπαρ των Βρυξελλών,  λίγους μήνες πριν πραγματοποιήσουν την επίθεση αυτοκτονίας στη Γαλλία. Το βίντεο τραβήχθηκε μόλις 9 μήνες πριν το μακελειό του Παρισιού και ενώ τα δύο αδέλφια ήταν ήδη στρατολογημένα στον ISIS.

Στο βίντεο φαίνεται ο Μπραχίμ Αμπντεσλάμ να καπνίζει και να χορεύει με μια ξανθιά γυναίκα, ενώ ο αδερφός του, Σαλάχ, χορεύει και αυτός δίπλα του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ημερομηνία που τραβήχτηκε είναι 8 Φεβρουαρίου 2015, περίοδος που ήδη τα 2 αδέρφια είχαν εισέλθει στις γραμμές του ISIS, λίγους μόλις μήνες πριν ο Μπραχίμ ανατιναχθεί έξω από το καφέ Comptoir Voltaire, στις 13 Νοεμβρίου, στο Παρίσι.

Από την τρομοκρατική επίθεση του ISIS στο Παρίσι με τους βομβιστές αυτοκτονίας, επέζηαε μόνο ο αδερφός του, Σαλάχ, ο οποίος τη τελευταία στιγμή δεν χρησιμοποίησε το γιλέκο με τα εκρηκτικά. Η σύλληψή του στις Βρυξέλλες έγινε λίγες μόλις μέρες πριν την διπλή τρομοκρατική επίθεση, που άφησε πίσω της 35 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.

Φίλοι των αδελφών Αμπντεσλάμ, που τράβηξαν το συγκεκριμένο βίντεο, συμφώνησαν να το δώσουν στο CNΝ, με την προϋπόθεση να τηρηθεί η ανωνυμία τους.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here