Σύμβουλος του Ερντογάν: Ο Τσίπρας ξεπούλησε την Ελλάδα-Οι Ελληνες είναι σκλάβοι

Λαλίστατος ο σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου, αυτή τη φορά με δημόσιες δηλώσεις του, επεμβαίνει στο εσωτερικά της χώρας, κατηγορώντας τον έλληνα πρωθυπουργό για ξεπούλημα της χώρας και υποστηρίζοντας ότι οι Ελληνες είναι όλοι σκλάβοι.

Η δημόσια αυτή κριτική του Γιγίτ Μπουλούτ, έγινε από εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης, την TRT Haber. “Όλα τα λιμάνια έχουν περάσει στα χέρια του γερμανικού κεφαλαίου, όλα τα χρηματιστήρια, όλες οι τράπεζες, σήμερα δεν υπάρχει Ελλάδα”, είπε, Και πρόσεθσε:

“Μακάρι να σηκώνονταν οι 300 του Λεωνίδα να πάνε να δουν τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας. Ένας πρωθυπουργός που δεν φοράει γραβάτα έκανε όλα όσα του είπαν το ΔΝΤ και η ΕΕ. Πούλησε την Ελλάδα. Να σας το πω καθαρά: Σήμερα οι Έλληνες πολίτες δεν υπάρχουν, είναι όλοι σκλάβοι. Τι περιμένουν; Περιμένουν το χρέος εκεί”.

Ο Γιγίτ Μπουλούτ ανέφερε μάλιστα: «Οι Έλληνες δεν είναι εχθροί μας. Τον παππού μου τον σκότωσαν Ρωμιοί, αλλά ο πατέρας μου με πήρε και μου είπε: Τον παππού σου τον σκότωσαν οι Έλληνες, αλλά ο Γιώργος που είναι στην ηλικία σου δεν φταίει, δεν θα είσαι εχθρός του».

Ο Μπουλούτ τόνισε ότι οι Τούρκοι με τους Έλληνες δεν έχουν οποιαδήποτε διαφορά. «Έχουμε πρόβλημα με τις ιμπεριαλιστικές χώρες που βρίσκονται πίσω από την Ελλάδα. Έχουμε πρόβλημα με τους Βρετανούς που έβαλαν τον ελληνικό στρατό στις αρχές του 1900 σε αυτή την περιοχή. Έχουμε πρόβλημα με εκείνους που παίζουν τα ίδια παιχνίδια. Με τους Ορθόδοξους δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Σε αυτή τη γεωγραφική περιοχή υπήρξαμε μαζί και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Πρόβλημα έχουμε με το Βατικανό», ξεκαθάρισε.

Πριν από λίγες μέρες, ο Γιγίτ Μπουλούτ, σύμβουλος του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, είχε αναφερθεί με πρωτοφανείς εκφράσεις στις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, διαμηνύοντας μεταξύ άλλων πως “εκείνοι που ονειρεύονται με επιτραπέζια παιχνίδια να χωρίσουν από την πατρίδα Τουρκία την Κύπρο, την οποία πήραμε με το αίμα των ηρώων μας, τότε ας έρθουν αν είναι έτοιμοι να πληρώσουν το ίδιο τίμημα”.

Ο Μπουλούτ, όπως μεταδίδει το ΡΙΚ, μιλώντας σε εκπομπή του TRT Haber, είπε:

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here